Musim Vam povedat, ze oproti byvalej predajni sa velmi zmenili. Myslim ze by som ich zaradill na vysiu priecku ako KAKTUSBIKE, co sa tyka dizajnovej stranky=> velmi prijemne prostredie. Samozrejme este nieje tolko veci na vyber ale casom sa to urcite napravi. Ale bol som prekvapeny slusnym vyberom prilieb znacky GIRO a dokonca tento obchod je testovacim centrom znacky AUTHOR, ale maju aj bicykle znaciek GIANT a PELL'S.
Adresu najdete na ich webe: http://www.bmbike.sk
Spravil som pre Vas aj par fotiek
Áno, starší je ok, mladý je jeho syn, zo začiatku je aj ochotný ale môže to skĺznuť ku kadejakými reciam, kamos čo tam býva tam už radšej ani nechodí. Pozitívum predajne je, že keď niečo v kaktuse už nemajú v predajni lebo je to vypredane, idem sem.
a Miso je sialenec/gramar do ziletiek, predpokladam ze ma bajk za vela vela penazi lebo ked pride nieco nove a lahsie, on to musi mat aj keby si jedlo nemal kupit....
--
mozno ho stratili, a mozno "stratili"
a Miso je sialenec/gramar do ziletiek, predpokladam ze ma bajk za vela vela penazi lebo ked pride nieco nove a lahsie, on to musi mat aj keby si jedlo nemal kupit....
Tak to vysvetľuje prečo sú ako otec a syn ale taki rozdielni
Čo sa týka cestaku, mam 7,7kilovy cestak za dvojku, aby ma niekto nahovaral na karbónové rafiky za ďalšiu dvojku aby to bolo ešte o trošku lahsie a ak si takéto rafiky nekupim tak si nemam ani kúpiť žiaden cestak a podobne pindy hoci som zdôrazňoval, že na žiadne preteky sa nechystám len ako doplnok kvoli kondičke tak potom súhlasím s tým, že je to šialenec. Podobné pindy ohľadom karbonu mal však aj v prípade MTB....karbonmaniak ako nam už napisal. Vraj inak má cestak celkom obyčajný, že nevyzera ani za 5litrov a ešte značky čo tam ani nepredávajú...alebo aspoň do práce vraj na takom jazdi.
Treba nieco dodavat?
http://www.kaktusbike.sk/sub/kaktusbike.sk/images/cennik dielna.pdf
tu mas jednotkove hodinove ceny v kaktuse, podla mna hentolko by to nestalo. nemal si nejaky express priplatok? to papierovy rozbor je ich rukou?
http://www.kaktusbike.sk/sub/kaktusbike.sk/images/cennik dielna.pdf
tu mas jednotkove hodinove ceny v kaktuse, podla mna hentolko by to nestalo. nemal si nejaky express priplatok? to papierovy rozbor je ich rukou?
no tvrdili mi, že s tým strávil celé doobedie, a áno to je originál cenový rozpad od nich, keďže som sa tiež pozastavil nad tak strmou sumou...
a nebol to žiaden expres, urobili to v priebehu 48 hodín, ale netlačil som nejako na pílu že to musí byť tak rýchlo, ani sa žiaden expres pri prevzatí neriešil, som očakával nejakú sumu tak dajme tomu okolo 70-80 eur, ale toto mi trochu vyrazilo dych (ale tak moja chyba, treba sa dohodnúť dopredu nabudúce)
úplne súhlasím s tebou, moja chyba...dal som tu sem len preto, aby sa ostatní vyhli podobnej chybe...
Inak na stranke pisu, ze cennik servisu sa nachádza v predajni, porovnal si tento "ucet" s cenníkom?
este otazka, servis robil starsi pan (Miro) alebo mlady pan (Michal)?
edy 34, neviem kto robil servis...preberal to mladší chalan a odovzdával mi to starý, chvílu sme rozoberali cenu za servis ale nechcel som sa moc hádať, keďže som sa na cene nedohodol na začiatku...