nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ešte keď sa riešilo kde pozerať TdF, ja budem práve na RTVS lebo UPC neponúka ČTšport a Eurosport aspoň cez TdF ignorujem kvôli veľa reklamám...
A mne sa páči komentár Straku, baví ho to, zasranduje. Hlavne keď sledujem cyklistiku po dlhšej dobe trebárs na začiatku sezóny, zapnúť si Straku je na nezaplatenie, on je ako klebetná babka - za jednu etapu sa dozviem čo sa kde dialo, kto kde prestúpil, kto čo vyhral, kto má aké plány, ciele atď. Ale keď už ide Giro a pozeráš to tri dni po sebe tak sa veľa opakuje - ale to mu nezazlievam, komentovať 3-4hod denne je fakt náročné... + tí hostia ako Benčík a spol aspoň osviežia hláškami
Teda z tej fotky to vyzeralo že sa drží tak na hranici kedy telo spaľuje tuky + svalovú hmotu.
No keď to teraz tak lepšie pozerám a porovnávam s nohami iných jazdcov, jeho telo už určite spaľuje aj svaly, to ej zaujímavé zaujímalo by ma potom odkiaľ berie silu do tých stúpaní.
Asi to bude tým dobrým okysličovaním svalov, čo znamená že mu stačí mať aj menej svalovej hmoty, silu nebude mať takú ako keby jej mal viac, ale vydrží dlhšie šliapať.
...toto je trošku psychedelická veta...nerozumiem jej
Jedna z moznosti je Cortisone, na ktory ma aj povolenie kvoli astme...
http://www.bergfex.com/sommer/soelden/webcams/c5695/
v nedelu som bol na Furkapasse (autom) a videl som niekolko hobby cyklistov sa stverat hore v kratkych nohaviciach a kratkom tricku - hore 6 stupnov, lejak, vietor, sneh padajuci na cestu... niekedy normalne nechapem o co tym ludom ide
Na Furke a dalsich osmich sedlach sme s partiou jazdili pred tyzdnom a bolo to uplne v pohode, hore kratke oblecenie akurat cestou dole sme sa museli "trochu" obliect
http://rondevanvlaanderen.be/en
Aaach, stastny to clovek