práve sme na webe podujatia www.cyklotour.sk zverejnili popis nových trás a propozície 18. ročníka AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly. V sekcii Suveníry je už aj design nového pamätného trička.
Prihláškový systém spustíme 08.04.2016 o 20.00 hod. Tak neváhajte a študujte
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
Zaver z Jablonoveho pustit po asfaltke na Sulov, vynechat sedlo Javor a pri kostole napojit na trat osemnastky. Podla mna idealne riesenie.
Super akcia o rok istotne znova.
Mne došlo tiež, ale bol som si tie kopce prebehnúť asi týždeň dozadu a vážne na nich nie je nič strašné, všetko je v pohode jazditeľné, nikde som nemal žiadny problém.. Len samozrejme je iné tie kopce ísť po 70 km a 40 stupňovom teple. Ale myslím si, že keby nebolo tak strašne teplo, tak sa tlačí len minimálne. Však ja som tlačil nakoniec dobre že nie aj narovine, proste to teplo človeka zničí. A ten singáč nad Hlbokým je super, parádne stojky, nič, čo by človek nevyšiel, ale zas ísť to po 60 km v tom teple bolo na mňa veľa.. Ale ak bude nabudúci rok normálnejšie počasie, dúfam, že nebude problém..
Hmm, a človek príde o najlepší zjazd na celej trati.
Po 20. km som sa za tebou sotva držal, potom som ti dosť ušiel
Po 20. km som sa za tebou sotva držal, potom som ti dosť ušiel
Lukas, nemal som technický problém, no odpísala ma nezvládnutá občerstvovačka v Lietavskej, pretože tam bol chaos a ani som sa poriadne nenapil, takže ma to na tej dlhej zvažnici na slnku dobehlo. Ale celkovo ja takéto dlhé trate netrénujem a viac mi vyhovuje štýl XC čiže hodina naplno, preto mi to v Rohačskom sedle tak išlo. Gratulujem ti k víťazstvu, išiel si dobre, taký naobliekaný a s foťákom, klobúk dole
no osobne mi príde hoode nepodarený... práca odvedená bola pekne jazditelnosť 4-
Presne ako píšeš, roky predtým 48km v pohode za 3,5 hod tlačenie len v úseku s kamennými schodami kde sa prenášali biky. Teraz do cca 32km v pohode, potom survival ani single ma už na záver nebavili lebo od únavy som bol rád že sa vôbec udrzim v sedle. Celkovo to bolo extrémne ťažké a nejazdive. Budúci rok idem max 38km.
...ak chce niekto zazit "surviver" tak ma tu na vyber rozne ultramaratonske behy, ironman triatlony, spartanov a podobne
60 aj 86tka záver netreba meniť podľa mňa. Iné roky som stúpal hore za 19:30 minút, včera došlo absolútne aj mne a na segmente som mal za 33 minút ... najhoršia kríza v živote
Perfektný pretek. Kým sa bude dať, budem chodiť kažý boží rok naň.
Perfekné video. Má to šmrnc. Veľké díky.
absolútne palec hore
bol to riadny výpek...počasie sa zariadiť nedá...všetci mali rovnaké podmienky a je len na človeku ktorú trať si zvolí a rozumne zhodnotí na čo má...tiež som zmenil z 39 na 18...veď nejde o život...nepotrebujem si niečo dokazovať...bike je pre mňa hlavne zábava, nie utrpenie...
nejaké amatérske video...sorry za kvalitu
štart 39
https://photos.google.com/share/AF1QipOmzJXaDukfy0wFJCWhZzovPeMOjRuQcx0erkwvo4esqyIHpnI6iEMODHDJ-xMHhg/photo/AF1QipPCWFu2LLx52t37E_Khag_3rHArGXBGg2Y06MJl?key=V0lyTWFNWnlLWTg5Uk5keEo0TnhiTWV1OU14akJB
pred štartom 18...ten floyd pekne nabudil...dobre zvolená muzika pred štartom...
https://photos.google.com/share/AF1QipOmzJXaDukfy0wFJCWhZzovPeMOjRuQcx0erkwvo4esqyIHpnI6iEMODHDJ-xMHhg/photo/AF1QipMu2rDXO1l2UZO02cihhgsJj5SzfttHU4w0m4f0?key=V0lyTWFNWnlLWTg5Uk5keEo0TnhiTWV1OU14akJB