Dal som tomu asi mesiac a potom aj bolest presla. Mam tam jazvu a taku jamku. Ale je to uz v pohode. Ak mas strach, ze to mas nieco vaznesie tak radsej si to daj vysetrit.
Uz aj ja patrim k tym, co po pade na bajku skoncili v nemocnici Datum 11.6. budem oslavovat ako svoje 2.narodky. Na BAmaratone sa mi pri jednom prudkom zjazde zpod predneho kolesa odvalila hlina... Jazdim uz dost rokov, pady boli a dost a vzdy som si predstavoval, ak sa raz vysypem pri rychlom zjazde... Fuj, este teraz je mi z toho zle, ked som sa citil ako v mixeri a to praskanie v krkovici... Mal som od pana Boha stastie , ze si to odniesla iba vyklbena klucna kost, narazeny hrudnik a chrbat! Teda zijem. V lese nebol signal a v tom soku a adrenaline som dal este 7 km k Iuvente. Hrudnik jak vo zveraku - kopce som tlacil a dole este v sedle islo.. A potom sanitka...
Dnes hovorim, ze keby... To je jedno, blok nejaky bude v hlave, min.zacnem aj brzdit
Tak ten blok aj očakávaj. Po zlomenine kľučky ma na zjazdoch obiehali aj muchy. Po cca. 500-1000 km som ten blok z hlavy vytriasol. Dáke zbytky tam však ostali a už nedovolím to čo pred zranením.
ja som raz urobil salto s bajkom v zjazde a zacvaknutou tretro***** som na chrbat na nejaky hrb a praskla mi chrupavka co spaja rebra. 2 tyzdne som poriadne nespal a dva tyzdne som sa este bal kychnut. po tom incidente uz mam vacsi respekt a viac kalkulujem v hlave co je este bezpecne. ale mal som hodne velky blok a ten uz som tiez z hlavy dostal
No mam dost casu na premyslanie... Pady budu aj dalej, ale hlavne aby boli viac kontrolovane a aby som netrafil strom .
Niektore preteky asi vyradim z kalendara. Zdrotovane rameno raz staci a pn-ka 2 mes.tiez neni vyhra v lote. Zacnem asi jazdit tie dlhsie preteky - 70km a viac do pohody
Inac s tym kychanim to tiez poznam...
Na a tu mám ja jeden veľký problém - je nepadám, tým pádom nemám pri pádoch nacvicenu žiadnu koordináciu a keď to raz za niekoľko rokov príde tak rovno lámem kosti. Deficit bežných pádov beriem ako veľký handicap.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dal som tomu asi mesiac a potom aj bolest presla. Mam tam jazvu a taku jamku. Ale je to uz v pohode. Ak mas strach, ze to mas nieco vaznesie tak radsej si to daj vysetrit.
Normalne niekedy premyslam ci si naozaj zenského pohlavia:)
Dnes hovorim, ze keby... To je jedno, blok nejaky bude v hlave, min.zacnem aj brzdit
Niektore preteky asi vyradim z kalendara. Zdrotovane rameno raz staci a pn-ka 2 mes.tiez neni vyhra v lote. Zacnem asi jazdit tie dlhsie preteky - 70km a viac do pohody
Inac s tym kychanim to tiez poznam...
Poznam sotva jedneho muža čo robi take veci ako ty resp má podobne pády nieto ešte ženu:) A to poznam dost ludí:)