sam-xyz tento web robi prehlad a mas tam aj to magicke Sitno -> http://www.cyklokopce.sk/sitno/ canopus neviem ci si siel Vyskovec ked sudis. Ale mal som tu cest ale Sitno iba cestou dolu a este k tomu pesi. Ale Sitno je co sa strmosti tyka slabsi odvar Vyskovca. Na Vysovci mi ukazovala Sigma maxima okolo 28% kdezto Sitno ma papierovo a podla mojho odhadu detto tak 20% max. No aspon ze je dlhsie ale strmsie isto nie.
Priznám sa, že na Sitno som zabudol. Mám ho za sebou, je určite dlhšie ako Výškovec a najstrmší úsek je vlastne v závere, keď už v nohách cítiť tie km pre tým. CC mi ukazoval okolo 20-23%, ale len chvíľku. Ktohovie koľko má Kráľova hoľa, tá je považovaná u nás za TOP (pravda, že nie je veľmi vhodná na cesťák)?
Milan_eS Tak to som zvedavy co povies na ten Vyskovec - aj ked kus kratsi ale nakrmi statocne. A komu je malo moze si dat este Boky (smer Zitkova zo Stareho Hrozenkova) - na popravok :]
parametre Vyskovca? kiri tie percenta si pretocil na cestaku?uff
najhorsie na týchto kopcoch,ze ked clovek k nim pride,tak uz ma natocenych a nastupanych velmi vela km/m a potom hocico z týchto kopec je utrpenie
parametre Vyskovca? kiri tie percenta si pretocil na cestaku?uff
najhorsie na týchto kopcoch,ze ked clovek k nim pride,tak uz ma natocenych a nastupanych velmi vela km/m a potom hocico z týchto kopec je utrpenie
Nie, Saračníky sú čisto MTB, a práve terén im pridáva na náročnosti. Sú tam uvoľnené kamene, jamy, miestami papeky... Len skladám klobúk ako to Imroman vyšliapal v priemerkou vyše 7 km/h.
však Saračníky už sú úplne v pohode...aspoň čo som to šiel naposledy...navyše keď sa rozbehneš od pamätníka, tak ešte kúsok ideš na zotrvačnosť pre mňa je ďaleko väčšia výzva Chata pod Suchým...tam akosi nemám chuť to lámať po tom kraji
Priznám sa, že na Sitno som zabudol. Mám ho za sebou, je určite dlhšie ako Výškovec a najstrmší úsek je vlastne v závere, keď už v nohách cítiť tie km pre tým. CC mi ukazoval okolo 20-23%, ale len chvíľku. Ktohovie koľko má Kráľova hoľa, tá je považovaná u nás za TOP (pravda, že nie je veľmi vhodná na cesťák)?
Kráľová Hoľa zo Šumiaca je v priemere cca 9% (12 km a prevýšenie 1050m) najstrmší úsek určite nemá 20% na cesťák je tam momentálne nevhodná cesta
Nie, Saračníky sú čisto MTB, a práve terén im pridáva na náročnosti. Sú tam uvoľnené kamene, jamy, miestami papeky... Len skladám klobúk ako to Imroman vyšliapal v priemerkou vyše 7 km/h.
Saracniky su sice strme ale ako Katko pise, zaver k chate pod Suchym je idealne miesto na trening hrubej sily
Mňa fascinuje tá rýchlosť, lebo oboje je pre väčšinu ľudí nevyšliapateľné (bez zosadnutia) a osobne som pyšný že som vôbec oboje vyšiel Ako píše katko - vylámal - s vypätím všetkých síl.
ten zoncolan je vazne tak ukrutny kopec ako vravis? "Zoncolan ktory sa po prvych styroch kilometroch ked som mal zaujem ist to na cas, zmenil na vyzvu ist to na bicykli"
to posobi az odstrasujuco, ale raz by som ho chcel prejst, kedze je to tak ospevovana stena v proficyklistike, vlastne ako cele dolomiti
Zoncolan je masaker, zavisi veľa od počasia a techniky jazdy. Minuly rok som sa naň vybral keď v Ovare bolo poriadne teplo, prvé tri kilometre zo mňa tieklo a dosť som sa natrápil. Vyššie bola teplota nižšia, našiel som si tempo a išlo sa v pohode. Druhýkrát už viem ako ho zdolať s oveľa menšou spotrebou energie.
teraz som pozeral ocovi na tachac a co nevidim
na necelych 24 km dal 1066m vyskovych - esteze som dneska nemohol ist s nim
schválne som sa pozrel koľko mám ja tak to najväčšie súvislé prevýšenie je na Kráľovu Hoľu 13,5km s 1141m prevýšením. Celkom by ma zaujímalo ktorá trasa na slovensku má toto prvenstvo bez zosadnutia či tlačenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak Sitno a Uhliska musia potom mat aspon 30% avg
Má niekto profil toho mýtického Sitna?
canopus neviem ci si siel Vyskovec ked sudis. Ale mal som tu cest ale Sitno iba cestou dolu a este k tomu pesi. Ale Sitno je co sa strmosti tyka slabsi odvar Vyskovca. Na Vysovci mi ukazovala Sigma maxima okolo 28% kdezto Sitno ma papierovo a podla mojho odhadu detto tak 20% max. No aspon ze je dlhsie ale strmsie isto nie.
Check out this segment on Strava: https://www.strava.com/segments/9449200 — Stojka na Saracniky
Kráľová Hoľa zo Šumiaca je v priemere cca 9% (12 km a prevýšenie 1050m) najstrmší úsek určite nemá 20% na cesťák je tam momentálne nevhodná cesta
Saracniky su sice strme ale ako Katko pise, zaver k chate pod Suchym je idealne miesto na trening hrubej sily
Strava ukazuje 16% priemerne. 1,2km/207m
ten zoncolan je vazne tak ukrutny kopec ako vravis? "Zoncolan ktory sa po prvych styroch kilometroch ked som mal zaujem ist to na cas, zmenil na vyzvu ist to na bicykli"
to posobi az odstrasujuco, ale raz by som ho chcel prejst, kedze je to tak ospevovana stena v proficyklistike, vlastne ako cele dolomiti
Zoncolan je masaker, zavisi veľa od počasia a techniky jazdy. Minuly rok som sa naň vybral keď v Ovare bolo poriadne teplo, prvé tri kilometre zo mňa tieklo a dosť som sa natrápil. Vyššie bola teplota nižšia, našiel som si tempo a išlo sa v pohode. Druhýkrát už viem ako ho zdolať s oveľa menšou spotrebou energie.
schválne som sa pozrel koľko mám ja tak to najväčšie súvislé prevýšenie je na Kráľovu Hoľu 13,5km s 1141m prevýšením. Celkom by ma zaujímalo ktorá trasa na slovensku má toto prvenstvo bez zosadnutia či tlačenia.
https://www.strava.com/segments/4691890