Zdravím, hľadám odborníka na výživu. Niekoho kto by mi vedel troška poradiť ako správne a čo jesť. + poradil zo suplementami. Písal som už pár bývalým pretekárom, ale nik mi neodpísal. Nepozná tu niekto niekoho zo Slovenska? poprípade Česka ?
Za akúkoľvek pomoc by som bol veľmi vďačný ďakujem
Neviem, tyčinku som energetickú ešte nemal. Gél som mal raz. A síce mám teraz niekoľko gélov k dispozícii, tak ich využitie je zatiaľ v nedohľadne. Pri výjazde do 2 hodín nevidím zmysel že "na čo". A zatiaľ, čo som ho raz použil, bol taký dlhší výjazd a dal som si ho pred pekným stúpaním, tam sa mi šlo fajne napriek odkrúteným km v nohách. Podľa tepáku som šiel na nejaký výkon, ale pocitovo sa mi šlo ľahšie (a to placebo nebolo, bo som šiel s kamarátom a jak sme cucli gel, tak som aj zabudol, že sme ho mali ).
Červené ovocie hádam najlepšie zo všetkých troch príchutí podľa mňa Trochu viac cítiť soľ, ale chuťovo je Ok. Citrón moc "umelý" a pomaranč priemerný Takže do budúcna červené ovocie a pomaranč.
Ramon1 ty si raz tuším niekde spomínal, že používaš tie energetické gély od PowerBar-u či nie ? Ak áno, nie je to len placebo efekt ? Ktoré chute sa ti osvedčili ?
co som cital v 53x11 v nejakom cisle bol tam vyzivar a pisal ze na dlhsich ako dvojhodinovych treningoch by mal sportovec prijat kazdu hodinu cca 60g sacharidov. Ak ma gel napr 30g v sebe tak 2 za hodinu...teda ked ma mat stale dost energie na intenzivny trening. Takze ak si da clovek jeden gel na 180 minutovom treningu tak moze mat pocit ze mu nezabral. Hodne zalezi samozrejme ako a co clovek jedol den predtym a v den treningu a dolezite je byt riadne hydratovany. Takze poriadny trening nie je len o geloch...to ale vie vacsina z vas
Ramon1canopus prisiel na to, o co mi ide Natlacim gel do tej flasticky a ide sa. Uplne ma irituje to mozstvo obalov, ktore mam po vreckach (ci to mam riesit tak ako vacsina "profikov", ktori to rozhadzuju okolo cesty?), z ktorych nikdy nedokazem vsetko vyzmykat. Flasku otvorim, cucnem a zavriem. Ziadny bordel a papam tolko kolko potrebujem. Ak sa mi zda gel husty, mozem ho zriedit (inac co som cital, triatlonisti natlacia 8 gelov do bidona azriedia s vodou - tiez riesenie).
Roman: pan je doktor a na tych my obycajny plebs nemame......... u nas triatlonisti tiez pouzivaju tieto flasticky na geliky
chcelo by to troska sebareflexie Ramonko a nie hned zbrklo reagovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obchody ponúkajú rôzne skušobné balíčky alebo kúp z každého jeden a skúšaj. Značiek je toľko isto ako pri ionťákoch...
Veľa tých skúšobných balíčkov som nenašiel...OTE má dva (veľký a malý) a Enervit niečo malé má
SIS som mal na poslednych pretekoch a nejak ma to nenadchlo. Je to ako sopel a vdaka Nutrendu nemozem ovocne gely ani citit
chcelo by to troska sebareflexie Ramonko a nie hned zbrklo reagovat