no , veru martinka ... smeješ sa , ale si tak blízko pravdy ... toť, treningove pole mojho zakoniteho - jeho OBSERvatorium ( na vrchu krásna lexanova streška pre pocit blizkosti celeho vesmíru,ked tam ide človek troniť . A žiadne sekerky , u nás lietaju krompáče
Šak idem mimo Blatnej, aby si sa ty nemusel do noci na latríne skrývať .. môj rozdrazdeny od včera, ideálne by bolo, keby som dnes lietala len po dvore na metle ...
Zas to tu musim umravňovať ja svojím výjazdom ? Tak dnes sice iba taky kraší 17km výbeh na skušku tachača , či mi ho chlapci dobre namontovali . Ale o to to bol krajší a príjemnejší výjazd počas západu po starej asfaltke aj po lesiku a blate zajtra idem s mojou bielou *****u na garančku a samozrejme s Luigim, tak snád mi ju doladia ... máme už cez 500km
pre tých , čo boli na Slubici , bude cesta z fotiek známa
lgsvgh tak tu fotku na vyšku ( kde bola žaba, cesta a tachač ) som vymazala,aby si niekto oči nepolámal ... inac,lepsie sa mi drzi mobil na vyšku , lebo viem jednou rukou cvaknut bez pocitu,že mi vypadne , ale to je už jedno ...
Dufam , že si nevyzbieral všetky maliny na mieste , kde som ich minule zbierala ja ?
Ja sa pomaličky chystam smer Tatry , fest sa teším , som zvedava akou cestou s Luigim pojdeme . . V lese by uz mohlo byt ako tak, včera som sice obchadzala aj dost velke mlaky a bolo kopec blata,ale bolo to záživnejšie a zabavnejšie ako asfalt .
v lesoch blata požehnane (na severnom Spiši) včera som mal cyklistický trojboj ... šľapanie, tlačenie nosenie ... dnes hlásia slnečno a veterno u nás, tak snáď to už preschne ... asfaltu mám toho roku až až
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ehmmm, ruším ten nocľah - pre istotu, náhodou si to tu číta a krompáčom do hlavy by som neradno vyfasovala...
pre tých , čo boli na Slubici , bude cesta z fotiek známa
lgsvgh tak tu fotku na vyšku ( kde bola žaba, cesta a tachač ) som vymazala,aby si niekto oči nepolámal ... inac,lepsie sa mi drzi mobil na vyšku , lebo viem jednou rukou cvaknut bez pocitu,že mi vypadne , ale to je už jedno ...
Ja sa pomaličky chystam smer Tatry , fest sa teším , som zvedava akou cestou s Luigim pojdeme . . V lese by uz mohlo byt ako tak, včera som sice obchadzala aj dost velke mlaky a bolo kopec blata,ale bolo to záživnejšie a zabavnejšie ako asfalt .