No ja som včera došla z krátkeho výjazdu taka zablatená , ale spokojná , že po dlhšej dobe zas mimo asfalt aspon na chvilku . Už sa mi dokonca včera pri pohlade na Slubicu opať zažiadalo zdolať tento vrchol , bez burky ...
tiriel Úctyhodná vzdialenosť, máš neskutočný progres ak uvážim, že biela Meridka ešte vlastne vonia novotou, gratulujem a tíško závidím ... Boli aj nejaké vážnejšie kopce či prevažne relatívna rovinka?
No kopce boli , jeden taky asfaltovy pred Popradom cez 4km , Lojzo to dá za 14 minut,mne to trvalo kus viac dlhsie , ale tak neni som ja zas taký makač ako on, on ma uz predsa v nohách ine kilometre . Inac nič ,pohoda .. take kopčeky kadejake aj väčšie, menšie , dlhsie či kratšie , blatové , štrkové aj asfaltové . Ale iba ten jeden bol akože stupák . Luigi by ti vedel povedať viac , ja som len nasledovala jeho dymovú čiaru . No a prešli sme aj cyklochodnik okolo PP do Svitu,to som chcela vyskušať zas ja , taku pohodičku
a dakujem ináč Klauzy sme nakoniec nedali, nechcela som sa utrapiť ( A Luigi ma nechcel zničiť ) . Asi by to bolo na mna po Svite vela . Takže Klauzy nabuduce , dohodneme termin a ideme už od Blatnej na bajkoch tatranec , pridáš sa ?
Som zvedavý, či vladika a jaroslavg večer pošlú SMS zo Sabinky, kedy cca budú prechádzať cez Blatnú, nech ich pri ceste počkám s vedrom osviežujúcej vody zo studne ...
super !! takze ideš na Porač ? Z Porača musíš prísť minimálne k nám na Sabinku na pivo ... a tam dohodneme vejlet a ked tak ,píšte navrchy kto kedy može ... a hlavne kde ..
Či dáme Klauzy s dobim v týždni ? Alebo opať Slubicu
ale mohli by sme teraz kvoli dobimu ist na ten Buchvald na Porač , mame konečne dôvod , živý dôvod kludne aj v dvojke ak na nas spišsko novomestskí bajkeri kašlu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a diky , potom možno dáme ešte tie Klauzy , až by ma PP neodvalil
Dakujem Luigimu za skvelý doprovod . http://www.sports-tracker.com/workout/tiriel/5790cc67e4b0c7e9e0a0c532
a dakujem
Či dáme Klauzy s dobim v týždni ? Alebo opať Slubicu
nemusi byt kofola, moze byt aj nejaký džús
jasné , že maju - čapovanú