Lokalizácia
Formulár sa odosiela
martinapb Nedalo sa mi to potom zmazat, neviem ako si mi tam mohla skocit o tretej v noci :D Sorry.
Zobraziť komentár 28.07.2016 - 23:19:26
00
No niečo ma napadá :D :D :D
Zobraziť komentár 28.07.2016 - 23:21:09
00
akurát som sa stretol s mikulčíkom..ťahal do audiny tažký kufor :lol: ja som chytal pokémonov a sledoval ho jak sa s tým nadrapuje :D
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 01:41:22
00
Takže ani turistika sa nekona..oznámili nám povinne pracovne soboty...huraa
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 06:42:42
00
To aj v KIA motors su lepsie podmienky ako mas ty..to kde robis ak to nie je tajne?
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 07:27:43
00
Federer wtf? A to mas kolko jodinovy pracovny tyzden?

Ja sice robim aj v sobotu cely den ale mam potom "vikend" nedela-pondelok
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 07:43:34
00
FEDERER O nic si neprisiel. V Tatrach bude cez vikend pokkt ludi, mas horsie spojenie. Viac sa ti oplati ist cez tyzden ked dostanes nahradne volno
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 08:02:06
00
Robím u feudala Nemeckeho :)
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 08:07:16
00
FEDERER, robím vo firme kde si !!! za mesiac !!! môžeš minúť len 4 hodiny k lekárovi. Ak si minieš viac, prídeš o dochádzkový bonus a iné bonusy (dokopy to činí cca 130 € za mesiac). Ak potrebuješ chodiť k lekárovi častejšie, nikto ti nebráni, ale nedostaneš ten spomínaný bonus. Ak ideš na PN, rovnako strácaš nárok na ten bonus.

A ako to funguje v praxi : zamestnanci chodia k lekárom cez dovolenku, resp. namiesto toho aby si u lekára pýtali pečiatku, tak si na ten deň dajú dovolenku. Vyhrali ešte tí, ktorí robia na dve smeny, pretože keď majú poobednú, tak obehajú lekárov doobedu.

Aj s PN je to zaujímavé . Tým že človek pri začatí PN príde automaticky o bonus, ľudia chodia do práce chorí. Bežne sa stáva že človek sedí v práci s chrípkou, plné vrecko antibiotík a na stole rozhádzané papierové vreckovky. To že následne nakazí polovicu výrobnej haly nikoho netrápi.

A pracovné soboty : ak sú nariadené, musíš prísť. Ak neprídeš, dostaneš absenciu alebo si na ten deň môžeš vziať dovolenku. Samozrejme strácaš nárok na bonus. Ak nie sú nariadené, nemusíš prísť, ale tiež prichádzaš o bonus.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 08:45:28
00
winter78 to kde pracuješ? Nejaká Kórea?
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:09:57
00
Nórska firma. Ale bohužiaľ slovenský menežment. Keď mi rozprával známy, ktorý tu vo firme tiež pracuje a chodí na služobky aj do materskej firmy v Nórsku, aké tam majú ľudia benefity, tak som len oči otváral. Slovenský menežment všetky tieto benefity tu na SVK porušil.

Ale ten známy mi bohužiaľ povedal, že za to si môžeme aj my sami....slováci, pretože tie benefity sa tu na SVK začali vo veľkom zneužívať. Za všetky spomeniem napr. benefit ktorý má firma v Nórsku : ak si chorý, tak 3 dni môžeš ostať doma a liečiť sa bez toho, aby si si minul dovolenku alebo išiel na PN.....proste 3 dni ti platí zamestnávateľ rovnako ako keby si bol v práci, ibaže ty si doma a liečiš sa. Fajn vec. Ibaže tu na SVK odišli ľudia na tie 3 dni "akože" sa ličiť , ale namiesto toho betónovali garáž alebo odišli predčasne na dovolenku do Chorvátska :x .
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:25:05
00
arrow_leftHack3r napísal:
To aj v KIA motors su lepsie podmienky ako mas ty..to kde robis ak to nie je tajne?

Tak to si veru na omyle.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:25:34
00
winter78 aha...tak to je iné. S tým zneužívaním súhlasím, je to sprostosť ľudí....nevážia si čo im človek dáva, potom keď im vezme sa sťažujú....
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:31:52
00
arrow_leftGerson napísal:
Tak to si veru na omyle.

Michal ja viem ake je to v KIA aj ked tam nerobim, ale tam clovek dopredu vie do coho ide, minimalne od kamaratov co tam robia :) Fedo mal normal smeny a zrazu mu oznamili ze musi robit aj soboty a to je rozdiel.
je mi jasne ze KIA zrovna idealny zamestnavatel nie je :)
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:40:19
00
To je klasika asi všade. Ľudia myslia, že ***** so systémom a ***** tak akurát sami so sebou.
Príchody a odchody sme si kedysi písali do písanky. Keď si bol na obede dlhšie o 5-10 minút nikto to neriešil,odchody o 5 minút skôr tiež nie. Potom sa to začalo zneužívať, ľudia čo boli zapísaní, že sú v práci tam už niekoľko hodín neboli. Teraz máme čipové karty, kde musíš byť na minútu presný a hotovo.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:47:19
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up