Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aj stým sa vydrbáva, aj u nás tu napr niektorí odídu do mesta alebo aj domov povedzme o tretej, a potom okolo šiestej siedmej sa vrátia a odcvaknú si odchod práce ... a vždy keď sa niečo také prevalí má to negatívny dôsledok na slušných
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:50:56
00
Ako prejdú dverami? U nás tak fajčiari alebo bufet keď idú viacerí, ale to až toľko neušetríš.
A ako píšeš, tí kvôli ktorým to bolo zavedené tu už ani nie sú...
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:54:00
00
No jo, u nás detto - čipové karty + ťa odfotí webkamera, lebo ešte aj s tým vydrbávali a nechávali karty ľuďom z poobednej, aby mali akože nadčas.....o kradnutí ani nehovorím.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:55:34
00
dvere problém nie sú, von ideš na kľučku nie na kartu .. jedine turniket na vrátnici .. ale to poniektorí drzejší sa prešmyknú bokom takže ani tam ich systém nemá zaznamenaných a policajti to neriešia
ale inak už niekoľko krát sa riešili nezrovnalosti na dverách turniketoch a termináloch ... najmä keď zakázali fajčiť pred budovou a otvorili taký balkónik ... takže nikto nemá čo loziť von za turniket
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:57:28
00
inak to mi napadlo, keď u nás zaviedli elektronický dochádzkový systém, tak chalanisko čo to spravoval strávil bežne v práci tak 4-5 hodín ale vykázané mal vždy tak 9-10 a dával si preplatiť nadčasy .... fakt kus ***** ... si myslel že nikto si to neskontroluje :)
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 09:59:47
00
http://www.lamer.cz/quote/31179

<a> nazdar, hele sedím na poradě a promítají se tu vaše výkazy docházky za minulý týden
<b> ...?
<a> no hele, já chápu, že instalovat sem docházkový systém, co jste psali vy sami, nebyl dobrý nápad. Ale proboha, když už tam máte výhybky na svoje ID karty, tak si aspoň dejte majzla, aby vám to nenapočítalo víc než 24 hodin denně.
<b> a do hajzlu
<a> ty máš za minulý týden průměr 27 hodin, jirka přes třicet a ostatní okolo 18, to zas bude průser
<b> :(
...
<b> tak co, máme balit kufry?
<a> no hele, on si toho ani jeden z těch šesti lidí co tu sedí nevšiml, ani šéf ne
<b> :-)
...
<b> mimochodem, kluci se ptají, jestli nechcete abysme naprogramovali mzdový systém, klidně po večerech zadara
<a> ani ne, díky
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 10:01:54
01
Som jediny brigadnik co je vo firme plateny od hodin nie od vyplnenych policok. Prave dokoncujem tabulku za ktoru by iny brigadnik dostal 2000€, mne to trvalo pol dna a nedostanem ani stotinu z toho.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 10:08:59
00
arrow_leftwinter78 napísal:
Za všetky spomeniem napr. benefit ktorý má firma v Nórsku : ak si chorý, tak 3 dni môžeš ostať doma a liečiť sa bez toho, aby si si minul dovolenku alebo išiel na PN.....proste 3 dni ti platí zamestnávateľ rovnako ako keby si bol v práci, ibaže ty si doma a liečiš sa. Fajn vec. Ibaže tu na SVK odišli ľudia na tie 3 dni "akože" sa ličiť , ale namiesto toho betónovali garáž alebo odišli predčasne na dovolenku do Chorvátska :x .

To je problem nizkokvalifikovanych pracovnikov ktorych je na trhu prace vela. Tam kde je ludi nedostatok, sa k svojim zamestnancom aj lepsie spravaju. My tiez mame 3 sick day-e do roka a pouzivaju sa vpodstate len na 3 veci:
1. opica, 2. predlzenie dovolenky, 3. predlzenie vikendu. A zamestnavatel dorovnava PNku (resp OCRku) do 100% prijmu, aby zamestnanci nemali vypadky prijmu kvoli tomu ze su chori. Je to obmedzene na tusim nejakych 30 dni v roku, ale aj tak potesi. Toto su vramci IT standardne benefity ktore som mal aj v inych firmach. Rovnako nikto neriesi dochadzku, kolko casu stravis na kavickach, na obede, alebo hocikde inde. Jedine na com zalezi je vysledok tvojej prace, a tak to ma byt.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 10:34:48
03
PhilJ robis v trojpismenkovej firme v BA?
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 10:37:52
00
Ja to mám rovnako, ako "predaj a technická podpora".
Manažujem si pracovný čas sám, takisto pracovné cesty. Na čom záleží, je, aby sa splnil "budget". Ako to dosiahnem, je na mne...ide o výsledok.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 10:44:42
00
arrow_leftchmeliak napísal:
PhilJ robis v trojpismenkovej firme v BA?

robim v jednej z tych usual suspects, blizsie to konkretizovat nebudem ;)
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 10:51:31
00
http://www.cas.sk/clanok/430020/spoznate-oblubene-nanuky-aj-bez-obalu-len-skutocny-milovnik-ladovych-pochutok-ich-uhadne-vsetky/

Hadajte nanuky....9/10:-)
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 11:15:35
00
10/10 ;) pan je znalec
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 11:22:50
00
arrow_leftHack3r napísal:
Michal ja viem ake je to v KIA aj ked tam nerobim, ale tam clovek dopredu vie do coho ide, minimalne od kamaratov co tam robia :) Fedo mal normal smeny a zrazu mu oznamili ze musi robit aj soboty a to je rozdiel.
je mi jasne ze KIA zrovna idealny zamestnavatel nie je :)

Do konca roka skoro samé soboty výrobné.Linky idú závratnou rýchlosťou.Operátori musia bežať na záchod aby neboli dlho mimo linky.Toto má ďaleko od nejakej fajn roboty.
Edit: Tiež soboty neboli a dali ich akurát teraz od leta...Navyše nárast výroby za tento polrok je už 5% takže ľudí dosť zdierajú.
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 11:26:09
00
jj videl som clanok ze sa zvysila produkcia o 5%..predpokladam ale ze vyplaty su rovnake
Zobraziť komentár 29.07.2016 - 11:29:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up