Lokalizácia
Formulár sa odosiela
alebo spravit nocny "maraton" kde by trat bola znacena reflexnymi paskami kazdych 15 metrov a povinne by boli aspon Sigmy :)

neviete o nejakom takom tak 30-40km dlhom? dal by som si povedat :oops:

Sice nie maraton, ale tento rok v lete sme si dali nocny vyjazd na Babu a spät. Stretavali sme sa o 23:00 na Bielom krizi. Samozrejme sme sli so svetlami, lebo pod korunami stromov plnymi listov nepomoze ani spln mesiaca za jasnej noci. :) Bola to parada - ked sme tam zhruba o 00:30 prisli, tak bola aj otvorena chata, lebo zhodou okolnosti boli v ten weekend aj preteky do vrchu. :)
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 17:54:42
00
Stalo sa mi to hore na hrebeni, ked bolo treba lavotocivo zbehnut do doliny a znova lavotocivo napojit na cestu a po nej do Sulova, tak (bolo nas ale sest?) sme tuto odbocku nevideli, sli sme po hrebeni dalej a az po par km, ze ziadne znacenie, vracat sa nemalo zmysel, tak sme zbehli na cestu a po nej sme sli do dediny, ked sme minali regulovcika na ceste, tak sa len divil, ze z kade to ideme ...

Ahojte,

zaujimalo by ma, kde sa to presne stalo. Nebolo to za hned poslednou obcerstvovackou v Babkove?

V pripade skupiniek to je dost jasne. Staci, ze prvy prehliadne znacenie a ostatni idu za nim.

Kiez by sa vsetkym organizatorom problemy so znacenim vyhybali. Som si 100% isty, ze na kazdom maratone je znacenie urobene poctivo. Kedze sa vsak znaci den vopred, darebaci maju vela casu na jeho poskodenie. V mnohych oblastiach nedostanete suhlas na trvale znacenie a tak to ostava len na tom, kolko poskodeneho znacenia sa Vam podari rano pred startom napravit. Tak isto nie je mozne vsade pouzivat motorkarov. To by nam ochranari dali
:)

Teraz mame na trase aj nove obce a tie nam prislubili plnu podporu. Na to, aby sme ustrazili trasy, budeme na kontrolu usekov a regulovanie krizovatiek potrebovat cca 80 ludi. To je polovica potrebneho poctu usporiadatelov.

Pevne vsak verim, ze to dokazeme zabezpecit. A este jedna vec. Povrch vacsiny novych ciest je vode odolny.

Majte sa pekne.

Slavo
Zobraziť komentár 05.01.2008 - 10:07:17
00
A este jedna vec. Povrch vacsiny novych ciest je vode odolny.

co ste tam natiahli igelit ci naimpregnovali to :?:
Zobraziť komentár 05.01.2008 - 10:17:42
00
tmax: myslim ze aj asfalt a kamene su vodeodolne.
Z trati som zatial podrobnejsie skumal iba 25 a dost ma prekvapilo ze z Vrchteplej sa schadza do Sulova a nie naopak ako kedysi na 49. Uz vtedy tam bolo asi najviac defektov z celej trate a to bol vyjazd.
Znacenie bolo zatial vzdy ked som bol velmi dobre, len minuly rok ma akosi nevedeli na razcestiach navigovat kedze som si zabudol cislo(nevedeli aku trat idem).
Zobraziť komentár 05.01.2008 - 10:30:08
00
Žigo: som len akoze sranda, aj ja som si prezeral mapku...
Zobraziť komentár 05.01.2008 - 10:33:43
00
.....Pevne vsak verim, ze to dokazeme zabezpecit. A este jedna vec. Povrch vacsiny novych ciest je vode odolny
Slavo

...ha, dobrá správa, možno teda po jednom zjazdenom bahne(2006) a jednom (2007) radšej vynechnom maratone nasledovny rocnik (2008) zvládol aj keby trocha popršalo...
Zobraziť komentár 05.01.2008 - 20:18:08
00
.....Pevne vsak verim, ze to dokazeme zabezpecit. A este jedna vec. Povrch vacsiny novych ciest je vode odolny
Slavo

...ha, dobrá správa, možno teda po jednom zjazdenom bahne(2006) a jednom (2007) radšej vynechnom maratone nasledovny rocnik (2008) zvládol aj keby trocha popršalo...

2007 bol super
*thumbs up
Zobraziť komentár 06.01.2008 - 00:21:17
00
jo jo 2007 bolo super, aj ked Michalz bol len štatista :lol:
aj 2006 mala niečo do seba (odpálené ložiská Hollowtec II, reťaz natiahnutá o dve drážky ...) blato všade (aj zuby)
Zobraziť komentár 06.01.2008 - 17:49:07
00
zaujimalo by ma, kde sa to presne stalo. Nebolo to za hned poslednou obcerstvovackou v Babkove?

Nuz bohuzial, presnejsie to miesto neviem opisat, ale nevadi, bol som u vas prvy krat a paciloo sa mi. Ak bude zdravicko, tak urcite pridem aj tento rok ...
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 13:21:26
00
Ak pocasie a povinnosti daju, tak sa pridem aspon pozriet. Zo ZA to nie je az tak daleko. A mozno bude aj nejaka afterparty :twisted:
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 13:39:23
00
Teším sa na Roháčske sedlo na trase 52 km v preteku. Minulý rok pri tréningu smerom hore som mal problémy s motokrosovou motorkou a zo sedla dole v žľabe sa proti mne rútila štvorkolka. Nebolo možné sa obísť. Často nebrzdím aj očami ako vtedy...
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 14:22:16
00
Zdravim,

na webe www.cyklotour.sk uz je aj oficialna mapa novych tras Author bikemaratonu Sulovske skaly s vyznacenymi obcerstvovackami a kilometrazou. Precitajte si vsak celu aktualitu ;-) .

Slavo
Zobraziť komentár 31.01.2008 - 09:29:03
00
V minulom roku som si pred polmaratónom prešiel 4x trasu. Vzhľadom na nový zákon a vzhľadom na zmenu trasy 52 km asi aj do chránenej krajinnej oblasti sú úseky, kde do preteku nemôžeme ísť ? Otázku myslím vážne.
Grafické spracovanie trás je perfektné!
Zobraziť komentár 31.01.2008 - 16:43:39
00
Najmä nie podvečer - sú tam posedy :wink:
Zobraziť komentár 31.01.2008 - 20:52:23
00
V minulom roku som si pred polmaratónom prešiel 4x trasu. Vzhľadom na nový zákon a vzhľadom na zmenu trasy 52 km asi aj do chránenej krajinnej oblasti sú úseky, kde do preteku nemôžeme ísť ? Otázku myslím vážne.
Grafické spracovanie trás je perfektné!

Dakujem za pochvalu :-) Jediny zakaz jazdenia sa tyka zaveru trasy 25 km, ktory vedie po turistickej trase popod Sulovsky hrad. Je to tesne na hranici rezervacie. O tomto budem pisat v textovom popise tras, ktory hodim na web cca koncom februara. Ostatne je jazditelne aj mimo maratonu, pretoze ide o lesne a polne cesty. V obdobi po maratone sa budeme snazit presadit trasu 52 km ako trvalo znacenu cyklotrasu. Jednoduche to vsak nebude...

Slavo
Zobraziť komentár 31.01.2008 - 22:53:41
00
keyboard_arrow_up