Chceš si porovnať najazdené výškové metre , či o čo ide ? Opäť raz prudko inteligentný koment podporujúci teoriu prispievatela...Honím si dlhodobo inák , než nad kilometrami na ceste
aj tak riesite kktiny.. nikto z vas nebude profesionalny sportovec, takze je uplne jedno ci na nejakej trati vdaka treningu na cestaku stiahne cas o 5 minut alebo nie. Podstatne je hlavne aby to cloveka bavilo a kondicka sa dostavi aj sama, a kila sa tiez zhodia aj same. Ze to bude trvat o 3 mesiace dlhsie moze byt kazdemu z nas uplne u prdele.
Mna by skor zaujimalo co je s nasim JahmanSVK. Dlho som ho necital tak snad sa nam neprehulil ci co. Snad si s nim este zatancujem aj ked si mysli ze som stary.
Turbi pisem si s Andrejom obcas..... prestal sem po BAN-e chodit lebo ... tri bodky ...... zobral hypoteku, kupil byt, preraba a tak..... inak je ok..... v profile ma email, napis mu par teplych slov, potesi sa
k vasej polemike na moj status..... to som len konstatoval ze posledne 2-3 tyzdne ma nebavilo behat sameho po lese tak som sa viakrat pridal ku kamosom na ziletku.... nenaberam objemy ani nic ine .... priorita u mna ostava MTB a sorry Ramon ale chystam sa aj skakat ..... a Miso, zaciatok/koniec sezony je co???..... pokial nieje 1/2 metra snehu, bajk je v permanencii furt!!
Presne ti zadefinujem koniec sezony je pred zapoctami v skole tj niekedy oktober/november zaciatok je po zimnom skuskovom cca februar ale kym sa rozjazdim tak je april a opat kolotoc zapocty skusky kedy najazdim minimum. A od juna opat od zaciatku.
Človek by ani nepovedal, že ten rám mám už toľko. Jazdený v blate, prachu, bez nejakej extra údržby. Stačila jedna výmena ložísk. Hádam to na 6000 tento rok ešte dotiahneme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
k vasej polemike na moj status..... to som len konstatoval ze posledne 2-3 tyzdne ma nebavilo behat sameho po lese tak som sa viakrat pridal ku kamosom na ziletku.... nenaberam objemy ani nic ine
Presne ti zadefinujem koniec sezony je pred zapoctami v skole tj niekedy oktober/november zaciatok je po zimnom skuskovom cca februar ale kym sa rozjazdim tak je april a opat kolotoc zapocty skusky kedy najazdim minimum. A od juna opat od zaciatku.
Nedostal ban. Sam odisiel, kvoli niekolkym ludom. Mudrejsi ustupi.
Ked sa chcem vyspat, tak vzdy vypinam zvuky na mobile (ak to situacia dovoluje) ...