len prednedavnom som stretol jedneho dost smutneho bikera, s defektom na prednom kolese, ktory sa bohuzial nedal opravit. Ten defekt mal totiz pri ventile a tak som mu ponukol, ze mu darujem novu dusu, bohuzial zistili sme ze on ma galuskovy ventil a ja autoventil, dokonce ten autoventil nepresiel ani cez dierku na rafe...
tak sme si obaja ponadavali, ja som siel dalej a on tiez...aj s defektom.
tak som nad tym potom vlastne rozmyslal v com spociva vyhoda galuskoveho ventilu a na nic som neprisiel...alebo mate iny nazor ???
P.S. Pri coitus interruptus tiez treba davat pozor, ale ved ked vas bavi byt vzdy v strehu...
auto ventil AV
dnes som kupil 3 duse s GV, nech vymenim tie stare na mojej Dema Imperia (cross). Tie ventilky ale nemaju zavity, takze nie je mozne prisrobovat ich k rafiku. s takym ventilom som sa este nestretol. pripada mi to ako keby zabudli tie zavity narezat. teraz mam tu dusu na kolese kde je asi 1-2mm medzera medzi rafkom a ventilom a lieta to tam. absolvoval som malu 8km testovaciu jazdu, ci sa vobec takto da jazdit. dopadlo to dobre, no zajtra sa chystam na lesne cesty, polia a brody... teraz vlastne ventil na mieste drzi iba tlak v dusi. RAd by som poznal vase reakcie na tuto situejsn.
+ este usetris aj 1,2 gramu
ja mám tiež radšej galuskový ventil, lebo autoventil mi nevojde do ráfika
Nemyslím si veľa o inteligencii slovenských policajtov, ale toto ti aj tak asi neuverím...
viem jak sa fuka gv,ja len som sa pytal ci nedoebem tym prevrtanim koleso.....vies mam asi cca 10 dusi na 29 z av ventilom,mam pumpy na av,mam tlakomer na av..nahradne ventilky,zavitniky,ocka..mam vsetko na av,len pouzit to ,mi brani jedna posrana dierka