ale ten čo sem dal Lost je nádherný, aspoň pre mňa takýto cesťák by som si vedel predstaviť a je aj na "správnej výbave" ako pravý Talian , keby naň mám tak by som si ho aj kúpil, farebne tiež perfektne zladený, ale aj ten retro má niečo do seba tak podte do mňa hejteri
nemusí byť nutne bianchi akurát asi jeden z mála cestných bicyklov na kt. by som nič nemenil, lebo z pohľadu komponentov a dizajnu mu fakt nič nechýba... v prípadne tejto značky sa asi fakt viac hodí Campa než Shimano, u ostatných v tom problém nevidím... ale 10,5K € by som zaň nedal už len z princípu, aj keby neviem čo z peniazmi
...veď o to ide v cyklokrose....predovšetkým o zábavu. Je to iné, oživí to, rám je totožný aj s vidlicou s najvyšším modelom. Komponenty by som časom " trošku " pomenil. Možno Sram .
veď vidím že je to cyklokros a tiež som rozmýšlal nad nejakým buď cesťákom, alebo CX om, no budúci rok to asi nebude, keďže mám prioritu čo sa bajku týka nový full, a ako doplnok si ešte asi vystačím s fitness, aj keď som ho plánoval predať, no pokiaľ nie je toľko peňazí na 2 bajky-a v 1 rok by to bolo dosť nákladné kupovať 2 nové, tak si vystačím aj s tým
Ramon1 za mna urcite ano, avsak osobne sa mi hentie 105kove hydro paky nepacia, ako pises racej sram alebo ultegry
kazdopadne CX je neskutocna zabava ked mas kde jazdit, hodit na to semi-slick plaste, po asfalte to ide len mierne pomalsie ako cestak (nebavime sa o zavodeni), plus mozes prejst prakticky hocijakym terenom
Ja si uz pravdepodobne normalny cestak v buducnosti nekupim a budem vyuzivat len cyklokros na vsetko bud so semi-slickmi alebo nejakymi 28-32mm odolnymi cestnymi plastami
Napríklad KE-zlata Idka- kojsovka-Lajoška -KE ...napr KE - Dolka cez rázcestie Diana- k.bela-Jahodná - klatov- KE ... a v zime okruhy na posypaných asfaltkách do 60 kilometrov ...
Presne som inac myslel, ze s tymto by sa v pohode slo aj na kojsu po tom rozbitom useku a tiez tie useky co pises. Ale nestaci na toto vsetko tvoje lahke HT? Mozno len prifuknut na plaste na 3 - 4 BAR a myslim, ze mas takmer to iste. Aj ked chapem, ze novy bike vzdy potesi
Ked ide o rýchlosť , kilometrový nájazd , efektivitu a nácvik skillu s " nuansami " podobnými cestaku je na to bike s cx geometriou, správaním , akceleráciou a ovládaním najpodobnejsi ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdopadne CX je neskutocna zabava ked mas kde jazdit, hodit na to semi-slick plaste, po asfalte to ide len mierne pomalsie ako cestak (nebavime sa o zavodeni), plus mozes prejst prakticky hocijakym terenom
Ja si uz pravdepodobne normalny cestak v buducnosti nekupim a budem vyuzivat len cyklokros na vsetko
Napríklad KE-zlata Idka- kojsovka-Lajoška -KE ...napr KE - Dolka cez rázcestie Diana- k.bela-Jahodná - klatov- KE ... a v zime okruhy na posypaných asfaltkách do 60 kilometrov ...