ja som na exploreri za 3 roky defekt nechytil.ale mam ho vpredu.a na spevnené povrchy a tak sa popozeraj po nejakom jemnejšom vzore.toto ťa bude zbytočne brzdiť.
Takže na B-čkových sa stáva presne to čo sa Ti stalo. Z boku si mal ten plášť na nejakom mieste zle vyrobený /porušená štruktúra/ a preto si ho mal akože zrazu po pár jazdách zboku prederavený./Štruktúra povolila a Ty teraz nadávaš aké sú nahovno./ Samozrejme aj B-čkové sa dajú reklamovať. Ja som ich zopár na predajni vymenil a treba si ich dobre pozrieť už pri kúpe.
Ťa na to v predajni neupozornili?
Takže zbytočne šíriš zlé meno značke len preto že si neinvestoval do kvality a dal si sa zlákať len a len dobrou cenou.
Moja odpoveď teda je: Áno, kúpil si plášte ktoré sú kvalitatívne nie na 100% a preto si za ne dal len 350 Sk.
pozeram ze sa tu pozitivne hodnotia Continental Mountain King 2,2 ... mne pridu celkom stylove a hodnotenia su super ale nieje tych 2.2 zbytocne vela?
este davnejsie ked som si hladal plaste tak mne sa pozdavali
IGNITOR kevlar 1.95 resp. 2.10 ... asi by stali za skusku...nehovorim ze musia sadnut kazdemu
dalej co ma tu celkom zaujalo je, ze nikto nespomina plaste kenda...mate s nimi niekto skusenosti?
napr Kenda Nevegal, 2.1 120tpi kevlar sa dava na GT AVALANCHE EXPERT alebo GT Marathon Pro 08
co mi pridu celkom fajn bajky a ked to tam uz ma marathon tak to bude snad aj na nejaky ten zavod...
2unique: nechcem ta moc zneistovat, ale prave na bajky sa davaju vacsinou horsie a lacnejsie gumy, aby sa docielila prijemna vysledna cena bajku, takze podla toho by som sa urcite nerozhodoval...
a druha otazka: 2,2 podla mna vela nie je, ak dodrzis predpisane nahustenie
Takže na B-čkových sa stáva presne to čo sa Ti stalo. Z boku si mal ten plášť na nejakom mieste zle vyrobený /porušená štruktúra/ a preto si ho mal akože zrazu po pár jazdách zboku prederavený./Štruktúra povolila a Ty teraz nadávaš aké sú nahovno./ Samozrejme aj B-čkové sa dajú reklamovať. Ja som ich zopár na predajni vymenil a treba si ich dobre pozrieť už pri kúpe.
Takže zbytočne šíriš zlé meno značke len preto že si neinvestoval do kvality a dal si sa zlákať len a len dobrou cenou.
Moja odpoveď teda je: Áno, kúpil si plášte ktoré sú kvalitatívne nie na 100% a preto si za ne dal len 350 Sk.
okaj turbi. vedel som ze su beckove, ale nevedel som co to znamena. takze moje hodnotenie plati pre bckove explorery/i. vtedy som ich kupil preto, lebo som len chcel vyskusat, ake budu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
drot ci kevlar?
aj na prednom aj zadnom? alebo?
zn: berte si ten hnusny kus gumy
zn2: po 2 pouzitach vetranie na bocnej strane
zn3: no berte si ho uz dakto
keby si nejazdil ako prasa
(aj ked vlastne vam amenakom je to jedno. preto mate tie velke zdvihy a kilove plaste, nech bike spravi vsetko za vas)
j/k
jo a ako bolo spomenute vyssie - na tvrde povrchy je super. hops ale to kazdy plast
popripade na prednom kolese???
keby si nejazdil ako prasa
(aj ked vlastne vam amenakom je to jedno. preto mate tie velke zdvihy a kilove plaste, nech bike spravi vsetko za vas)
j/k
Ma tak napadlo či si nejazdil na béčkových Exploreroch t.j. nie prvá trieda. Aj také sú na trhu za lacnejší peniaz. Tož len úvaha ....
bez komentaru...
toto by sa skúsenému "chrtovi" veru nestalo
pozeram ze sa tu pozitivne hodnotia Continental Mountain King 2,2 ... mne pridu celkom stylove a hodnotenia su super ale nieje tych 2.2 zbytocne vela?
este davnejsie ked som si hladal plaste tak mne sa pozdavali
IGNITOR kevlar 1.95 resp. 2.10 ... asi by stali za skusku...nehovorim ze musia sadnut kazdemu
dalej co ma tu celkom zaujalo je, ze nikto nespomina plaste kenda...mate s nimi niekto skusenosti?
napr Kenda Nevegal, 2.1 120tpi kevlar sa dava na GT AVALANCHE EXPERT alebo GT Marathon Pro 08
co mi pridu celkom fajn bajky a ked to tam uz ma marathon tak to bude snad aj na nejaky ten zavod...
a druha otazka: 2,2 podla mna vela nie je, ak dodrzis predpisane nahustenie
okaj turbi. vedel som ze su beckove, ale nevedel som co to znamena. takze moje hodnotenie plati pre bckove explorery/i. vtedy som ich kupil preto, lebo som len chcel vyskusat, ake budu