chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
2016 prve kusy? V shope mi bolo povedane, ze prelom 2015/2016 je uz OK a aj na zaklade toho som kupoval za vyssiu sumu.
Saintom tiekli packy
Olej bol cierny,ale vymena sa konala po sezone
Robila to len jedna
V bajkuli na treku som skusal cisto nove SLX 7000, a zadna robi to iste, po par rychlych stlaceniach sa skracuje krok a bod zaberu sa posuva dalej od gripu.
V bajkuli na treku som skusal cisto nove SLX 7000, a zadna robi to iste, po par rychlych stlaceniach sa skracuje krok a bod zaberu sa posuva dalej od gripu.
Neviem ake mali kody! Bajk sa predal no nepovažujem to za extra velku zavadu no prekvapi to ked to človek nečaka.
Aj keby som mal meniť tie platne 10x mesačne, tak stále v pohode tých 10min, keď máš všetky nástroje... Ale to by už bol iný extrém. Stačí tak 2-3x ročne a aj to je dosť...