Dnes Salsa prezuta na leto. Cize karbon vidla vymenena za bluto a nahodene uzsie letne kolesa. Napis SALSA chcem prelepit nejakou semitransparentnou zelenou lepkou aby to tak nekricalo. Ciel: nenapadny lesny bike.
Ramon1 skusal tvoju radu s tym prezutim dusi 27,5 + 650b a celkom robota s tym je ,aby bola dusa dobre zasadena na rafe . A nie je to ono (aspon podla mna ) z vonku je plast na miestach kde je dusa trochen poskladana celkom hrbolaty. Hadzat to pri jazde nehadze, ale je to vidiet. Kaslem na 200g a nahodim spat normalnu 26"fatbikovu
Ja som ani iní z mojho okolia problém s nahodením , vycentrovaním ani krčením nemali...niečo robíš zle!!! ja som prvotné hustenie , išiel cez 2 barr , aj keď píšu že len do 1,4...hovno sa stalo , plášť za krásne rozvinul a nič nekrčí , nevybruje ani " nehrbolatí " mám plášte Specialized 4,6" Ground Control, čo su dobré balony
Ja co mam duse schvalbe na 27,5+ tak okolo ventilu je to komplet na prd,uzke to ostane ked to nafukam a celkovo,aj ked to fuknem na 2b tak plášť neskoci dobre do patky rafu,resp skoci,ale ked to pak sfuknem na moj jazdeny tlak,tak mam strach ze to vyzujem.
Kto sa chce zasmiat - manzelka s dcerou chceli minuly vikend vybehnut so mnou na bike - asfalt. Kedze mam momentalne len fatbike, tak som tam nahodil Maxxis Hookworm... jazdit s tym bolo "divne" ale po chvili som si zvykol a slo to relativne v pohode Dcera sa bala to vyskusat. Napad bol zo zahranicneho fatbike fora, pneu som mal z biku ktory som posunul dalej.
no neviem, keď som prišiel z práce tak trochu pršalo a aj neskôr, no nebolo to nič strašné, takže si skúšal trail, kde som sa naposledy vysekal a rozmlátil som prilbu , ale tam to mám rád, je to pekný trail
Prvomájové ukončenie zimnej fatsezóny, hrubé plášte na letný spánok
Vyzera to tam uz celkom zjazdne. Aka bola hore teplota? Su este zasnezene cesty,alebo treba obcas tlacit? Vcera som pozeral na Kralovku ze uz sa ten sneh celkom rychlo straca
Tak už som "fat" aj ja momentálny letný set-up takto so sedačkou, pred zimou prehádžem terajšie Alivio/Acera na SLX ktoré mi ostalo z Canyonu a samozrejme zhodím aj duše. No bicykel je určený hlavne na zábavu a sedačku/vozík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tieto konkrétne: https://www.bikeway.cz/katalog/zbozi/komponenty/duse_165/duse-mtb---27-5/produkt/duse-schwalbe-av-21f-extra-light-27.5x2.10-3.00-5475-584-av-40mm
Vyzera to tam uz celkom zjazdne. Aka bola hore teplota? Su este zasnezene cesty,alebo treba obcas tlacit? Vcera som pozeral na Kralovku ze uz sa ten sneh celkom rychlo straca