chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Ja som vcera skontroloval stav mlieka (Caffelattex) v zadnom kolese, lebo mi sfuklo v priebehu dvoch dni, co som nejazdil. Mlieko bolo totalne vyschnute, vnutro plasta olepene. Pre istotu som skontroloval aj predne, tam tak isto, ani kvapka, vsetko vyschnute. Bolo mi to divne, lebo novu davku som dolieval zaciatkom marca. Tak som opat dolial po 100 ml do oboch kolies a ked som zatvaral flasu od Caffelattex, tak som si vsimol, ze som mal utrhnuty uzaver. Cize pravdepodobne celu zimu zvetravalo mlieko v slabo uzavretej flasi a po naliati do kolies asi hned uplne vyschlo. Tak som zvedavy, ako dlho vydrzi tato varka. Co sa tyka funkcnosti caffelattex (kym nebol zvetrany), nemozem sa stazovat, minimalne 3 defekty som objavil zacelene, s min. unikom tlaku, cize som vzdy dosiel domov bez toho, aby som to spozoroval. Vzdy az pri cisteni bajku. Minule som vytiahol klincek.
Stránku naspäť máš potvrdene ze funguje páska pattex. Tak keď už takéto riešenie tak níeco čo ma niekto overené.
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať ze tie strieborné pásky sú dobré, ale je podstatný rozdiel v lepidle, ak použiješ kvalitnejšiu pásku.
Cize ja konkrétne túto tvoju by som nedal.
Mna teraz museli priniesť z roboty autom, kedze pracovný dochadzkovy Emilo dostal dozadu cez obed defekt a to je za týždeň už druhý. Zajtra naň idu bezdusaky a hotovo
Môžeš túto tvoju teóriu rozpisat čo má spoločné páska so sfuknutim v zákrute? Diki
Ked sa ti prederavi/posunie/odlepi/praskne paska a unikne ti cez rafik vzduch tak ti plast sfukne. A ked je otazka ci nieco riskujes alebo neriskujes pouzitim potencialne nevhodnej ghetto style pasky, tak najlepsie sa to predstavuje asi v zakrute. To ze ti moze vzduch uniknut v zakrute aj pre nizky tlak a odchlipenie je tiez pravda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať ze tie strieborné pásky sú dobré, ale je podstatný rozdiel v lepidle, ak použiješ kvalitnejšiu pásku.
Cize ja konkrétne túto tvoju by som nedal.
Páska: no tubes 25mm
Mlieko : no tubes
Plašte : maxxis ikon 3c maxxspeed exo tr
Nafukane naprvu šupu velkou pumpou, petky skocilu už pri 2.5 bar.
Ako som pisal, vyskusam a potom poviem ci je top
Áno, je to tak, je to napísané aj na krabici od Doc Blue.
Maximalne ti to narazovo sfukne niekde v zakrute ale inak nic nedas a usetril si!
Jak ze nema
Ked sa ti prederavi/posunie/odlepi/praskne paska a unikne ti cez rafik vzduch tak ti plast sfukne. A ked je otazka ci nieco riskujes alebo neriskujes pouzitim potencialne nevhodnej ghetto style pasky, tak najlepsie sa to predstavuje asi v zakrute. To ze ti moze vzduch uniknut v zakrute aj pre nizky tlak a odchlipenie je tiez pravda.