zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Bade: Plaste su snad dobre, su to TL easy Schwalbe One Pro.
Bojoval som s tym asi 2 hod a nic. Zatial som teda nasadil duse nech si patky zvyknu a v stredu skusim plan B s CO2 bombickou. Pasky su asi bezpecna moznost ale chcel by som toto skusit nejako spojazdnit.
Ten rezanec nemoze byt asi lepkavy, inak by do tej rurky uz ziadny dalsi nevsunul... asi..
Dynaplug® Micro Pro Tubeless Bicycle Tire Repair ToolOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Myslite, ze by sa to dalo reklamovat? Plast ma iba okolo 1000km a necele 3 mesiace.
Continental RaceKing 2.2 Protection problemOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Možno ešte predtým kontaktovať obchod co oni nato.
Ja mam svoje conti na reklamácii a čakám ci uznajú alebo nie.
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-x-king-performance-29x240-mtb-plast-kevlar-12064.html
+- 100%
Zatiaľ teda spokojnosť, len ma trocha znepokojuje, že sa mi pätky odlepia hneď po sfútknutí, čiže prípadná oprava v teréne bez co2 bobmičiek asi nebude možná. Rozmýšlam, či by pomohlo nalepiť viac vrstiev pásky?
Potom ma ešte trápilo zalepovanie ventilkov tmelom. Podarilo sa mi to čiastočne vyriešiť namazaním jadra ventilku hustou lepkavou vazelínou. Od vtedy sa dajú kolesá dofukovať bez problémov.
A keď už som bol pri tom, tak som rovno vyskúšal redukcie nábojov do centrovacej vidlice a docentroval koleso.
Plast budem urcite reklamovat, lebo toto je dost bieda na plast za 40€, ktory ma zosilene bocnice...
Inak nahadzoval som stary, ktory som nastastie nevyhodil a 16g CO2 bombicka pekne a rychlo usadi patky