zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
blackman: tak,tak .. ale zas ak tu uzovku vylepsia, tak plast nebude ani treba
neviem či si natvrdlý alebo nechceš čítať
Verzia racesport je bezproblemov vhodna na bezduse rovnako ako u schwalbe verzie liteskin
Continental Mountain King II leaking sidewallsOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
A kde to Continental uvádza?
http://www.continental-tires.com/bicycle/service/faq/tubeless-ready
Continental Mountain King II leaking sidewallsOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Mam u prdele co si ten pan mysli... spravit video pri ktorom netusis vo bolo pred videom robene s plastom viem aj ja a takym sposobom zhodit aj ten najhrubsi plast....
Racesportverziu mam bezdusovo nahodenu uz nejaky ten mesiac na oboch kolach ani som ju neprerezal na prvom sutri ako tu podaktori prorokovali ani nesfukuje tlak do par dni (uz 2,5 tyzdna som nesedel na bajku z dovodu prerabky predajne) a plaste stale drzia tlak
Tak das nejake tipy? Robis nieco specialne s tym plastom? Odmastujes? Ak si to niekde postoval tak sry ale nezda sa mi ze by som to zachytil. Dolieval si za tych par mesiacov?
A ako ten plast vyzera zvnutra? Predpokladam ze poriadne oblepeny. Alebo nie?
Ziadne bublinkovanie nebolo
Pepemsk nic som nerobil normalne nalial mlieko cca 60-70ml a nafukal kompresorom(prednahadzovanie s dusou nerobievam) zaskocil na prvy sup (fuknuty na 3,5bar... nasledne som ho podfukol na dva a slo sa jazdit
V sobotu si idem o par spic posunut vyplet na svojich kolach takze plaste pojdu dole a mozem kuknut ako vyzeraju(este som to neotvaral odkedy som ich nahodil kedze na to nebol dovod) a tmel som nedolieval lebo novy notubes cez ventil liat nejdea otvarat to nebol dovod
Lucky bastard
rissman, kludne odfotím