zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
To vyzera, ze si trafil kusok sklenenej flase, teoreticky aj nieco ine, ale muselo to rozrezat do Vcka .. ja som tiez minule presiel cez polo-flasu ale nastastie len zboku trochu narezalo, tak dusa postacila. A ten dusovy obvaz nepomohol ?
Ak budeš dávať dušu, tak pozor na všetky tŕne v plášti čo tam budú zalepené
Preco sa ti nechcelo menit dusu na mieste? Problem s povytiahnutim plasta z rafiku (a nasadenim nazad) alebo zdlhave fukanie?
Fat koleso fuknute na tvrdsie vo vseobecnosti zvysuje riziko defektu?
edit: uvedomil som si, ze nahodenie duse do bezdusoveho systemu vyzaduje prinajmensom aj vybratie bezdusoveho ventilku... ibaze by v rafe bolo viac ventilkovych dier.
Myslel som to tak, ze napr oprava defektu, spinava robota, striekanie tmelu, slzenie bocnice,... zas tolko defektov rocne nemam aby mi to zato stalo, keby jazdim niekde v agatovom lese mozno zmenim nazor... ale zatial to ma pre mna viac nevyhod ako vyhod...
Ake ventily pouzit do diery pre autoventil? Nasiel som Joe's ventily (autoventily), mate s nimi niekto skusenost? Pripadne nejaky tip na bezdusove autoventily?
Dakujem
Pre tych, co nemaju predstavu aky teren sa jazdi v horeuvedenej destinacii nech si predstavia npr. tie najtazsie fatranske traily a este nieco k tomu (jazdi sa tam EWS)