Tiež sa mi to kedysi vôbec nepáčilo, asi ako väčšine z vás

, no s odstupom času som nejak zmenil názor, ako je škaredá, tak je zároveň aj pekná a jedinečná

, ale s tým vetraním to asi nebude bohvie čo, ale mám rád takéto veci čo majú svoj osobitný rukopis a podpis dizajnéra, aj keď určite sa to nepáči každému

, tie ich top
prilby stoja asi 3 násobok a určite to bude kvalitou vetrania aj prevedenia niekde inde, toto bude asi niečo štandardné k podobnej cenovej relácii, tiež mám xc
prilbu za 60 € a vetranie teda nič moc a to má tých otvorov o dosť viac, takže toto bude na tom asi horšie, aj keď tá moja už má asi 5 rokov a odvtedy sa toho dosť zmenilo....ale asi pozriem niečo iné, aj to nastavenie veľkosti len 2 cm sa mi moc nepáč, napr, keď si potrebuješ dať v chladnejšom počasí čiapku, normálne by musela sadnúť presne na spodnej hranici, nezdá sa mi to ideálne riešenie, aj keď dizajn ma zaujal
AdMich chcel by som tak do 100 € mám pár tipov ako napr. giro hex, prípadne aj xen, aj keď tá bude asi drahšia, nejaké zaujímavé mali aj bell, no ale aj z tých lacnejších značiek sa tu objavili celkom zaujímavé, napr. author a páčila sa mi celkom aj jedna od bontrangeru, zabudol som názov a hľadať sa mi to teraz nechce

, no ak máte ešte nejaký dobrý tip okrem spomínaných, tak môžte dať, samozrejme môžu byť aj lacnejšie, kľudne aj za 50,60 € aj keď tam je to asi ťažšie nájsť nejakú dobrú a kvalitnú, no občas sa dá, hľadám dobrý pomer cena/výkon