som sice zastancom pevnej vidlice na horskom, ale ak sa raz nastvem... tak by som chcel PRUZINOVU s 8 - 10 cm zdvihom a nastavitelnym tlmenim a aj odskokom. poznate niekto taku vidlicu? ide mi hlavne o kvalitu a nizku hmotnost. aj keby mala stat 20 000,- ci viac.
Neviete mi prosim poradit?
som sice zastancom pevnej vidlice na horskom, ale ak sa raz nastvem... tak by som chcel PRUZINOVU s 8 - 10 cm zdvihom a nastavitelnym tlmenim a aj odskokom. poznate niekto taku vidlicu? ide mi hlavne o kvalitu a nizku hmotnost. aj keby mala stat 20 000,- ci viac.
Neviete mi prosim poradit?
na pruzinu zabudni, mas na nej zopar nastaveni, popozeraj sa radsej po vzduchovke, tu si mozes nastavit od nevidim do nevidim...
no a este ide o to kolko vazis, lebo ked budes chciet pruzinu a nahodou stlstnes, tak budes musiet pruzinu vymenit, na vzduchovke trosku dopumpujes a ides, tot moj skromny nazor...
pruzinova, lahka a nad 20.000
skusal som dve vidlice. pruzinovu a aj vzduchovu.
charakteristika pruzinovej sa mi zdala lepsia, len som nemohol nastavit tlmenie
vzduchova zase netlmila drobne nerovnosti...
ale o chvilku je jar a na horsky zabudnem
skusal som dve vidlice. pruzinovu a aj vzduchovu.
charakteristika pruzinovej sa mi zdala lepsia, len som nemohol nastavit tlmenie
vzduchova zase netlmila drobne nerovnosti...
ale o chvilku je jar a na horsky zabudnem
quote]
No zalezi na to aka vidlica...
hehe tuto vetu nepovedz nahlas pred istym Lubom T. ktoreho tymto pozdravujem ak sem zabludi.
Som ochotny ti pomoct a potom si kupim SID-u.
no ale zasa nemozte porovnavat RST Gila Air z napr toroou 302-kou...
...ja som vlastne tiez nejazdil normalnu pruzinovu ale aj tak
si myslim ze pruzinova neni lepsia...
ani keby na nej niekto presiel iba 100 km
a na vzduchu si to vies presne nastavit na svoju vahu a potom tlmy aj tie najmensie nerovnosti...a ten rozidel som videl na mojej co ani neni az tak extra dobra...neviem si ani dobre predstavit ako moze jazidt nejaka vzduchova kvalita...
... zalezi od toho kto co preferuje niekto rad tverdsiu vidlu ktora sa nehojda a da sa menit tlak komory cize vzduchovu a niekto rad taku co vyuziva maximalne takmer cely svoj zdvih a zahladzuje aj mravce
hmotnostne bude na tom vzdy lepsie vzduch a aj moznosotou nastavenia tvrdosti ale ked niekomu ide o komfort a paci sa mu viac linearny chod pruziny tak to uz zalezi na nom
cize tato toazka je fakt na dlho .. ja som za vzduch aspon na XC sa viac hodi
ale ako som povedal zalezi od vkusu a chuti
http://www.kolokram.cz/index.php?cPath=137_135&sort=3a&filter_id=5
jojoj rasta s meridou neprovokuj