dnes som objavil odlepenu patku na Conti MK II. Vcera som ho nahadzoval a trochu stracal tlak, no cakal som, ze tmel ho zalepi. No dnes vecer uz koleso nakomplet sfuknute. Plaste maju nieco cez rok no odjazdene minimun nakolko ich pouzivam len na jesen-jar.
Presne toto sa stalo aj mne na RaceKing Protection.
Vyzera, ze nejaka cela seria roznych typov je vadna. Vyreklamovali mi ho.
Plaste su protection verzia, boli dodane s Canyonom. Jazdene nemaju vela, pretoze vacsinu roka jazdim na Maxxisoch len na jesen/jar ked je horsie pocko ich davam.
Pisal som do Canyon, uvidim co k tomu povedia.
Mne na Canyone od nova netesni na zadnom patka, ked to dam ako bezduse (Continental MK Protection). Skusal som aj ine koleso, vzdy to fuci asi na 20cm popri patke. Predny je OK. Ked sa vratim z dovolenky, tak objednavam HRII a Minion SS od Maxxisu. Tieto som mal problem aj nahodit, musel som kompresorom. Maxxisy isli pekne velkou pumpou
Nedaj sa odbit, to je vyrobna vada, ktora nie je sposobena pouzivanim. Napis priamo do Continentalu. Oni o tychto problemoch uz urcite vedia. Si predstav, ze by sa ti toto stalo na pneu na aute po roku...
neviem co riesite zaruku na plaste po roku od kupi .....plaste za 15e ks....... bezne ti predajca dava zaruku na plaste 3 mesiace... ja som mal napriklad zaruku na lak na biku pol roka....
zbytocne stracas cas a energiu....
Rumakk prave preto, aby sa konecne pohli lady. Cena nehra rolu, ide o princip. Dnes Ti predaju vsetko za vybornu cenu ale to nie je dovod nato, aby si sa nedomahal svojich prav. Osobne som rad, ze to niekomu nie je ukradnute
Nedaj sa odbit, to je vyrobna vada, ktora nie je sposobena pouzivanim. Napis priamo do Continentalu. Oni o tychto problemoch uz urcite vedia. Si predstav, ze by sa ti toto stalo na pneu na aute po roku...
nemožes ocakávat 2rocnu zaruku na niečo, čo sa zodere za 6mesiacov,
tak ako je to napríklad u tesnení vidlic či platničky alebo reťaze...
spotrebák,
aj ked utrhnutá patka je bieda, ale nikdy nevieš, ako sa to nahadzovalo či zhadzovalo, používalo, a atd.
To je ďalšia z x demolacii tejto značky, čo ma utvrdzuje v tom, že si to na bike nekupim.
aj ked jednu sadu kevlarových racekingov 29/2,0 v dielni mám, ale tie som dostal... na uzke hadimršky 46mm čo važia 700g! nedržia vobec tlak...
na nove biky sa dávaju lacne OEM verzie biednej kvality, aby znížili cenu biku a viac zarobili mapr, lacnejšie verzie vidlic, stredov, kaziet,reťazí,sedadiel, sedloviek, nábojov, rafikov ,výpletov.
napr socialized je v tomto majster dokáže na jednom biku skombinovat komponenty od sady alivia až po XTR pančované sramom....
všetko čo si kupujuci len tak nevšimne
preto je vždy lepšie si to vyskladať, ak vieš zohnať rám za dobrý peniaz...
Je pravda ze conti z krabice a tie co dosli na bajku boli uz na prvy pohlad ine. Hoci rovnaky model aj varianta, tie OEM vyzerali inak, akoby odflaknute. Napisy krive, stred s obrovskymi plutvami a patky skoro hole.
na nove biky sa dávaju lacne OEM verzie biednej kvality, aby znížili cenu biku a viac zarobili mapr, lacnejšie verzie vidlic, stredov, kaziet,reťazí,sedadiel, sedloviek, nábojov, rafikov ,výpletov.
napr socialized je v tomto majster dokáže na jednom biku skombinovat komponenty od sady alivia až po XTR pančované sramom....
nemyslim si ze by moja Pike RC bola tak strasne zla vidla v porovnani s RCT3 verziou, gumy boli standardne 3C HR2 a 2C Ardent, a cely pohon bol od vyroby X1, ziadna zmeska toho, co mali akurat poruke... treba pozerat lepsie znacky ako tie, ktore sa snazia odrbat zakaznika peknym logom na rame a podradnymi komponentami
bajobb myslel som podobne plaste konkurencnej znacky...
Izzy68 keby slo o ram tak nepoviem ani slovo... ale o spotrebny material.... to ako keby som reklamoval tenisky po 2 rokoch nosenia ze sa rozpadli, ved mam zaruku na ne 2 roky tak mam pravo nie??....
Kamaratka je manazerka v znackovom shope s handrami a raz jej prisla zenska reklamovat na konci dvoch rokov tricko z likvidacie/vypredaja tovaru co stalo 1 euro urobila sa jej mala dierka
PhilJ : asi vtedy ked si kupoval bajk az tak neodrbavali, zacinali , chceli prerazit, dobre ceny, kvalita a dnes ..
palo1707 : no, ja som nedavno nahadzoval krabicovy protection a dobre som si pamatal, co si vravel o tom, ze fuci, resp. netesni. A je to tak, uz donho slo cez 100ml tmelu, je fuc a stale sfukuje .. je to parada, lahsi o 100g od UST, ale nakoniec to bude vyrazne tazsie od tmelu a ako bonus su tenke bocnice, ktore neumoznuju take nizke tlaky ako UST verzia. Hlavne, ze je to lahke, no ..
PhilJ : asi vtedy ked si kupoval bajk az tak neodrbavali, zacinali , chceli prerazit, dobre ceny, kvalita a dnes ..
Ekvivalent mojho bajku stoji dnes o stovku viac, pohon je GX s vynimkou kluk a prevodnika ktore su Race Face. Canonyacky predstavec a rajdy vymenili za Race Face, tlmic je uz len RT namiesto RT3, zato ROAM 30 kolesa vymenili za DT Swiss M1700.
Takto osadeny bajk je o 400 eur lacnejsi ako bajky "tradicnych" znaciek namiesany zpolovice z in-house komponentov. A ked si dorovnas cenu tych "tradicnych" znaciek, dostanes prezmenu uz bajk na Eagle s RCT3/RT3 verziami vidly/tlmica...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne toto sa stalo aj mne na RaceKing Protection.
Vyzera, ze nejaka cela seria roznych typov je vadna. Vyreklamovali mi ho.
Pisal som do Canyon, uvidim co k tomu povedia.
Bicykel je více než rok starý, bohužel po takto dlouhé době se plášť reklamovat nedá.
zbytocne stracas cas a energiu....
nemožes ocakávat 2rocnu zaruku na niečo, čo sa zodere za 6mesiacov,
tak ako je to napríklad u tesnení vidlic či platničky alebo reťaze...
spotrebák,
aj ked utrhnutá patka je bieda, ale nikdy nevieš, ako sa to nahadzovalo či zhadzovalo, používalo, a atd.
To je ďalšia z x demolacii tejto značky, čo ma utvrdzuje v tom, že si to na bike nekupim.
aj ked jednu sadu kevlarových racekingov 29/2,0 v dielni mám, ale tie som dostal... na uzke hadimršky 46mm čo važia 700g! nedržia vobec tlak...
zihadlo 5 Necakam zaruku na bezne opotrebenie, no toto ma dostalo. A za napisanie par mailov nic nedam.
napr socialized je v tomto majster
napr socialized je v tomto majster
nemyslim si ze by moja Pike RC bola tak strasne zla vidla v porovnani s RCT3 verziou, gumy boli standardne 3C HR2 a 2C Ardent, a cely pohon bol od vyroby X1, ziadna zmeska toho, co mali akurat poruke... treba pozerat lepsie znacky ako tie, ktore sa snazia odrbat zakaznika peknym logom na rame a podradnymi komponentami
Izzy68 keby slo o ram tak nepoviem ani slovo... ale o spotrebny material.... to ako keby som reklamoval tenisky po 2 rokoch nosenia ze sa rozpadli, ved mam zaruku na ne 2 roky tak mam pravo nie??....
palo1707 : no, ja som nedavno nahadzoval krabicovy protection a dobre som si pamatal, co si vravel o tom, ze fuci, resp. netesni. A je to tak, uz donho slo cez 100ml tmelu, je fuc a stale sfukuje .. je to parada, lahsi o 100g od UST, ale nakoniec to bude vyrazne tazsie od tmelu a ako bonus su tenke bocnice, ktore neumoznuju take nizke tlaky ako UST verzia. Hlavne, ze je to lahke, no ..
co v pripade ze tebou spominane tenisky mas rok v skrini nove nenosene a po roku ich obujes a do tyzdna jen po nich?
Ekvivalent mojho bajku stoji dnes o stovku viac, pohon je GX s vynimkou kluk a prevodnika ktore su Race Face. Canonyacky predstavec a rajdy vymenili za Race Face, tlmic je uz len RT namiesto RT3, zato ROAM 30 kolesa vymenili za DT Swiss M1700.
Takto osadeny bajk je o 400 eur lacnejsi ako bajky "tradicnych" znaciek namiesany zpolovice z in-house komponentov. A ked si dorovnas cenu tych "tradicnych" znaciek, dostanes prezmenu uz bajk na Eagle s RCT3/RT3 verziami vidly/tlmica...