aha taaak...uz si rozumieme...a ty si myslis ze je??lebo ja urcite nie
Na to nemám názor bez skúseností s ním, ale nepotvrdilo sa mi, že väčší znamená automaticky aj lepší - niečo sa zlepšilo (hrudkovanie, možno trochu aj mletie), niečo zhoršilo (väčšia retencia, hysterézia v nastavovaní - nemožnosť striedať kávy, faktor WAF (
), "presnosť" dávkovania - pri vysokej rýchlosti mletia sa horšie kontinuáne váži resp. menej presne melie na čas). Veľké mlynce sú skôr určené na výdrž a veľké zaťaženie. Verím v nejakú strednú cestu, mlecie kamene 58 - 64mm. Viem, čo všetko sa píše na fórach (čím vačší (mlynec), tým lepšie), ale v súkromnej komunikácii s ľuďmi a ich praktickými skúsenosťami sa to vôbec tak nepotvrdzuje.
Ak máš iný názor resp. ešte lepšie, ak máš skúsenosti, sem s nimi.
Edit: Keďže som sa pýtal záporom, nepochopil som, čo znamená ze "urcite nie" - že určite nie je dosť dobrý, alebo že určite je dosť dobrý.