jachmel, to bolo len na ilustráciu, že "dobrá cena" (ako vyššie píšeš) zo slovenského e-šopu môže byť často ešte lepšia. Nechce sa mi teraz snoriť, ako si na ebay, amazone, či nejakom chinashope prepnem krajinu doručenia na slovensko a hľadať za teba
exot Preco za mna? Ved som si to sam vyhladal a napisal, ze 25GBP. Cize to mame dokopy 44 GBP co robi na nase 50 eur. Cena moze byt casto lepsia, ale nie v tomto pripade Tazke veci sa vo vseobecnosti neoplati dovazat. Postovne to totiz spolahlivo zabije.
Dnes priniesla teta poštárka kotúče objednané zo zvedavosti...za tú cenu vyzerajú fakt bombarďácky, uvidíme ako budú brzdiť ...a ešte Multitool Ganzo G302-B SE objednaný z Gearbestu v zľave za 17€
jachmel, 25 poštovné je asi konkrétne za ten produkt zo screenshotu. Treba dať do vyhľadávania názov výrobku, zoradiť od najlacnejšieho cena+ poštovné od všetkých predajcov a podľa mňa dobrú cenu (ebay, resp. Amaz. , China) nájdeš. Ja som v uk, takže mi zobrazuje uk delivery a nechcem prepínať nastavenia. Nemyslel som to v zlom. Čo sme tu prekecali, už sme aj viac prerobili, než ušetrili
edit: podarilo sa mi na ebayi a aliexprese pozrieť ceny doručenia na slovensko a uznávam, že máš pravdu, hento hore je celkom fajn cena. Zbytočne som spamoval vlákno.
už dlhšie som rozmyslal že riaditka v sirke 700mm su pre mna akosi úzke tak som počas sviatkov niečo nakúpil, ostatne sa popri tom zviezlo.
Okuliare postarka doniesla este v novembri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: no ale dalsich 25 libier postovne
Parádne zladené kombo
edit: podarilo sa mi na ebayi a aliexprese pozrieť ceny doručenia na slovensko a uznávam, že máš pravdu, hento hore je celkom fajn cena. Zbytočne som spamoval vlákno.
teraz cez sviatky mi to oco ukazoval ze si to kupil som sa cudoval ze taka nizka cena. ale ano zije tiez tam kde ty
Za tu smiesnu cenu som ohromne zvedavy
Okuliare postarka doniesla este v novembri
Medzi tie drobnosti ratas aj ram? ?