Caute, tak som pri lisovani lozisk narazil na problem. Mam Canyon Nerve a v zadnej stavbe pri kolese su po dve loziska, ktore treba vytiahnut zvnutra, mate nejake tipy, ako na to?
Prikladam aj nakres, ako to vyzera.
V servise mi to nevedia vybrat, ze na to nemaju
naradie 
Vdaka za kazdu radu.
Caute, tiez mam Nervaka (rocnik 2016), ja som ani nevedel vytiahnut ten srob (c.18 na obr.)

tak som si povedal, ze kaslem na loziska (zatial nedrhnu) ze to necham tak, ale ten srob mi nesiel nasrobovat naspat

, asi dve hodiny som s nim zapasil, lebo nechcel chytit do zavitu...
Mam vsak inu otazku - v rame su na dvoch miestach loziska, ktore su specialne (asymetricke, 7901 a 7902, uz mam kupene nove), len stare neviem dostat von z ramu. Medzi nimi v rame je rurka, ktora ma priemer mensieho kruzku loziska, takze vyrazadlo ala PressFit sa neda pouzit. Rurka sa da trocha odstrcit, ze sa tam da strcit maly srobovak. Skusal som lozisko vyklepat kladivom, lenze vyletel len vnutorny kruzok, gulicky (nastastie) a vonkajsi kruzok ostali v rame. Vnutorny kruzok som zatial vtlacil naspat (slo to). Zistil som, ze vnutorny kruzok ma "bocnu stenu" len z jednej strany (von z ramu) a preto nedrzi na gulickach. (pri standardnom standardnu lozisku je bocna stena z oboch stran a celok fest drzi a da sa kludne lozisko vyklepat kladivom). Uz to niekto daval von? Mozte poradit ako? Mam obavy, ze ani kotva do betonu nepomoze. Ci????
PS. inak na zalisovanie novych lozist na pouzivam stare lozisko, ktore opriem o to nove. Ak je lozisko zapustene hlbsie ako je jeho sirka, tak potom na dotlacienie loziska do hlbky pouzivam vonkajsi kruzok zo stareho loziska, ktory som na jenom mieste rozrezal, aby siel potom lahko vytiahnut.