na druhu stranu ma vzdy zahreje pri srdci ze aj ked vyzeram ze kazdu chvilu idem umriet tak stale slapem v sedle a niekedy aj predbieham ludi co sa tiez snazia a tiez dost ludi co len tlacia
Netreba zabudat popri tom vsetkom ze to ma byt hlavne o radosti. Ja sa radujem ked ma zena pusti na bike. Vtedy ako ked vypustia psa z ohrady.😆
Ale som rad aj za hodinu lebo s malym dietatom je to narocne.
a kam chodis na hodinu? lebo ja ked mam ist na hodinu von tak sa mi ani nechce, to ani nikam nepridem. Najblizsi kopec je koliba cca 7km odo mna cez mesto, na Zeleznu je to cca 12km a ku Braunsbergu 18km. Hlavne v zime ked obliekanie trva tak 20 min
Mne keď sa narodila dcéra tak prvé 3-4 roky som teda moc nenajazdil, lebo aj keď som "mohol" tak mi to nedalo a radšej som sa venoval jej. A po zotmení keď už išla spať sa mi nechcelo. Poprípade som zapojil vozík za bicykel čo som si kvôli tomu kúpil, a strčil ju tam, a išli me na hrádzu tak "výletnícky" (to znamená že sme hodinu stáli v každom bufete s ihriskom a zatiaľ čo skákala na trampolíne tak som si dal 2 pivá. ).
keď sa dostaneš do kolotoča Robota-Žena- Dieťa , tak je to obrovský rozdiel. Úplne iný život.
Takto pred rokom mi bolo hej. Lenze priority sa zmenili. A mala je za dvoch. A ked vidim ako zena pada na hubu po celom dni tak nemam chut jej povedat .zlatko idem na bike na 2h. ale 2-3x po-pi. na hodku beriem ako ponuku co sa neodmieta. So+ne mam na 2:30h.
A teraz idu stolicky . Kto zazil vie..?
JOLI Vdaka za nazor. Cakal som, ze spomenies aj nizsiu hmotnost,
Tak ušetrená váha je to posledné na čo by som myslel a vlastne ani nemyslel. Išlo mi naozaj skôr o tú údržbu a bezproblémovosť radenia. Ešte by som doplnil, keďže sa primárne jedná o taký hybrid do terénu, tak absencia druhej píli je zanedbateľná, keďže sa to v dnešnej dobe dá už kompenzovať viaczubovým rozpätím na zadnej kazete. Pokiaľ si chcem dobre zamakať na ceste a po kopcoch formátu Zoncolan alebo v našich podmienkach Braunsberg , tak radšej by som volil čistokrvný cesťák. MTBčka som sa pred 3 rokmi zbavil, ale občas sa zacnie po nejakom ľahkom lesnom teréne, zvážnici, singláči, šotoline. Preto uvažujem v budúcnosti o zaobstaraní si práve gravelbiku ako náhradu za MTB. Jazdenie cez krkaháje a terény, kde za každým stromom to zaváňa nejakým škaredým pádom na koreňoch alebo šutroch, ma už dávnejšie prestalo baviť. Preto u mňa padla voľba na Gravel ako náhrada za MTB.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale som rad aj za hodinu lebo s malym dietatom je to narocne.
Ako si kto zariadi, tak má
https://zitrodinouikolem2.blogspot.cz/
keď sa dostaneš do kolotoča Robota-Žena- Dieťa , tak je to obrovský rozdiel. Úplne iný život.
A teraz idu stolicky . Kto zazil vie..?
Tak ušetrená váha je to posledné na čo by som myslel
191
Fotka asi klame, stred-sedlo je len 82cm.