cawte, ako sa nastavuje rst launch t7? Tie 2 kolecka co su na nohach vidlice mam dat na minusko alebo na plusko ked chcem aby tlmila viac ak je tato tema nevhodna tak ju vymazte
ved vyskusaj to dat na max. + a potom na max. - tym by sa mala asi menit tvrdost vidlice a potom si to nastav ako chces / ci chces mat tvrdsie alebo meksie pruzenie ...
to sa ti urcite iba zda ze je to rovnake lebo je zima a ten elastometer ci co je v tej tvojej vidle je nasiaknuty nejakym mazadlom a to v nom zhustlo ale ked sa otepli tak budes urcite citit - ten rozdiel
ok diki a este by som sa chcel opytat ako mam spravit zadnu kazetku ked sa mi tazko toci do zadu a ked prestanem pedalovat tak mi zacne padat retiazka . Musim dat dole kazetu a ten bordel odtial vycistit a znova namazat alebo je problem v niecom inom ?
to máš problém v orechu (voľnobežka). na ktorom je nasunutá kazeta. rozober to a uvidíš. orech býva najčastejšie zaserenkaný na nižších typoch nábojov - horšie tesnenia, resp. žiadne. neboj rozober to (pozor, nestrať guličky, západky a pružinu - ny). guľôčky tam daj potom nové. (priemer a počet podľa starých). ak máš shimano náboj, tak by sa naň mal dať kúpiť v prípade potreby nový orech. ak si s tým nevieš rady, skoč do servisu a máš pokoj. ak máš starý náboj firmy favorit, ktorý určite nemáš, tak ho celý rovno zahoď!
to čo máš na lavej nohe s tým nastavíš odskok a s tým čo máš na pravej tvrdosť
Tak to je pekná blbosť. Tými čudlíkmi môžeš nastaviť len tvrdosť pruženia /stlačíš alebo uvolníš pružiny v nohách./
O tlmení /štelovaní odskoku/ sa ani nemôžme baviť.
Tak pravdepodone mas v obidvoch nohach len elastomer a pruzinu !!a ti vidla koope jak svina nic sa tam neda nastavovat len tvrdost pruzin a to tak ze ked ty krutis s gombikom tak sa visuva taka sranda , krutis smerom ku + A tym padom sa pruzina stlaca a je dvrdsia menej citliva u rst anni reci o citlivosti
peterko92 : Nemas ty nahodou rts launch Ra ta ma aj olejove tlmenie
M@t0: Vies aky je rozdiel mezdi tlmenim a pruzenim ked nie ta si to najdi na fore je tu isto dost a ked nie isto googl pomoze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to je pekná blbosť. Tými čudlíkmi môžeš nastaviť len tvrdosť pruženia /stlačíš alebo uvolníš pružiny v nohách./
O tlmení /štelovaní odskoku/ sa ani nemôžme baviť.
si si isty ze to tak je
ak sa rozprávame o tejto vidle tak s tym striebornym sa nastavuje odskok a s ciernym tvrdosť
peterko92 : Nemas ty nahodou rts launch Ra ta ma aj olejove tlmenie
M@t0: Vies aky je rozdiel mezdi tlmenim a pruzenim ked nie ta si to najdi na fore je tu isto dost a ked nie isto googl pomoze