chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
ked zbalim batoh na celodenne jazdenie tak ma vzdy cez 5kg + vystroj tak som zhruba niekde kolo 105
HOPE.. hmm.. no ja nie som macko len neutlo lahko spozorovatelny
Ten kotuc je uplne v poriadku, cize nic netreba vystavovat vo vitrinke. Da sa normalne dalej jazdit.
to ja samozrejme viem ale bola to 160tka a kedze som ju nahradil hned 180tkou odpociva v pokoji..
Teda okrem toho, ze na 66-ky mozu ist aj metaliky...
da sa pripojit Zee strmen BR-M640 na paku SLX M675 s hadicami ktore su uz na tych SLX (neviem presne model) ?
ale v tych nitoch ma kotuc predo-zadnu volu takze ked chytnem za brzdu a dosky zovru kotuc tak sa este trochu pohne kym dosadne kotuc na nity a s nitmi dosadne spolu na ten unasac ktory je na naboji napevno prisrubovany tak vtedy to vydava docela zaujimave zvuky