napriklad aj na tomto fore (ak nebude mat "vedenie" nič proti tomu)
zriadiť verejnu FOTO galeriu "uspechov ochráncov lesa"
kde, za určitých pravidiel, bude môct prispievat dokumentáciou každý, kto tieto pravidlá splní
a následne raz .... napr. mesačne ...bude odosielaný LINK napríklad na:
primátora KE, riaditeľa mestských lesov, obvodnému úradu životného prostredia, strane zelených, dobre naSMERovaného predkladateľh anibajkerského zákona do NR SR, predsedu Národnej rady ... ved je tiež košičan a má dokonca bajk,
vždy len s jednou otázočkou: ČO VY NA TO páni ??
iste by sa našlo ešte niekolko zaujimavých miest ako:
verejnoprávné ale aj komerčné media... prokuratúra, ak zjavne dôjde k porušeniu zákona ...atd,
to len tak na začiatok, istý tlak sa dá vytvorit aj týmto spôsobom...
Malo by sa sem prispievat s fotodokumentaciou skodlivych zasahov v nasich lesoch, ako je nepremyslena tazba, zdevastovany teren tazobnymi mechanizmami, neporiadok...
poprosim k fotkam pridavajte aj miesto a datum
posledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
No, zrejme preto, lebo ich viac trápia mestské lesy Bratislava a nie Svätojurská. Sú to aktivisti, robia to, čo uznajú za vhodné.
Ak ťa trápi Svätojurská, "kde sú reálne problémy", tak ich začni riešiť. Ak sa ti nechce ich riešiť, tak nerieš, ale najmä nehejtuj tých, ktorí sa snažia rieši veci, ktoré ich trápia.
lto čiže keď je diviak dlhodobo v MK premnožený tak sem dovezieme vlka?....si snáď robíš prdel.
A áno, niekoľko svoriek vlkov by sa v Malých Karpatoch už uživilo a bolo by to najlepším riešením premnoženia zveri. Lebockého by *****, ale veď to by ma nemrzelo, dúfajme, že sa už naňho neujde miesto v parlamente.
Myslíš napr. "vlastnikovy"?
Baláž je zelený marxista to je všetko.Všetci sa mi poskladajte na môj krásny zelený svet bez ohľadu na to či to chcete,alebo nie.
Triki, ty si riadne zábavný típek
Čisto z metodického hľadiska ma zaujíma: niekedy si sa s Balážom aj o niečom rozprával alebo svoje skvelé hodnotenia tvoríč iba na základe dojmov z internetov?
Keď sa vrátim do reality – ani hospodárskemu lesu neprospieva momentálny stav.
Vseobecne znamy si tu ty a mas pravdu tvoje prispevky nemaju elementarnu slusnost, kazdemu je jasne, ze sa vela tazi a ludom to vadi tak nechapem tvoj marxisticky nazor. Co si ty dokazal v zivote mi napis ked sa obuvas do Balaza?
BIELE VRANY A HRDINOVIA MEDZI NAMI
Dvojka | Pondelok 18.06.2018 21:38 Biomasaker