Potrebujem radu chcela by som vymenit XCT vidlica za niečo lepší. Rozpočet 180 eur. Vobec sa do toho nerozumiem, čo by bolo vhodné tam dať. Bike mam v profile
tak ja jazdim rekreačne žiadne zjazdy alebo niečo naročnejšie chcem len kvalitnejšiu vidlu a vzduchovu chcem aj kvôli váhe pretože pružiny su väčšinou na 80-90kg ak sa nemýlim a tam sa ja nepohybujem takže myslím že mi zatiaľ bude stačit aj tá vazelína prerobiť sa to dá vždy aj tak diky sa rady a tipy
nazdar! vidlica fox 32 a koliesko ovládania tlmenia odskoku ... po 2 kliknutí sa už nepohne, aspoň nie rukou ... čo stým, kombinačky? alebo má niekto lepší nápad?
Ahojte 😉 mam kellys swag a chcem sa opýtať ci je veľa blbosť tam dávať dvojkorunku...alebo ci na druhej strane je to ok co sa týka geometrie atď. Ďakujem za odpovede 😉
Ty vole pýtam sa lebo sa nevyznám... Je taky problém dostať normálne odpovede? Co je prosím ta za odpoveď že 4 cm je na rám vela? Zlomí sa rám alebo co? Co znamená veľa??? A kaprak otázka znela ci je to blbosť a ak áno tak prečo?
Je to blbost,lebo na to nemas krk.A za dlasie zdvihol by si neumerne predok,bycikel by mal vysoko tazisko a nepomerne polozeny hlavovy uhol,cize ovladatelnost o nicom a len by si cakal,kedy Ti uleti hlavova trubka aj s vidlou.Staci tolko?
Ty vole pýtam sa lebo sa nevyznám... Je taky problém dostať normálne odpovede? Co je prosím ta za odpoveď že 4 cm je na rám vela? Zlomí sa rám alebo co? Co znamená veľa??? A kaprak otázka znela ci je to blbosť a ak áno tak prečo?
Je to to že teraz mas 160mm ked tam dáš dvojkorunku tak budeš mať 200mm zdvih, takže sa ti predok zdvihne o 4 cm a to už na prasknutie je, proste zo Swaga zjazdak neurobíš, je to Enduro bike, to ze pridaš 4cm na zdvihu a možno by sa ti to s dvojkorunkou viac páčilo, ti na jazde nič nezmení.
Ahojte, idem kupovat novy bajk a prislo na to ze rozhodnut by mala kvalita vidlice. Viete mi pls porovnat tieto dve? Google mi hlavne pri tej druhej moc nepovedal...
SR Suntour XCR RL-R Air (29), 100mm, air
Rock Shox FS30, silv.TK SA 100mm
Ahojte, idem kupovat novy bajk a prislo na to ze rozhodnut by mala kvalita vidlice. Viete mi pls porovnat tieto dve? Google mi hlavne pri tej druhej moc nepovedal...
Dakujem
to je tak z blata do kaluže
co sa týka funkčnosti, je RS kusok lepšia... hmotnostou maju obe daleko cez 2KG
Chalani aký je rozdiel medzi FIT4 a RC2 u Fox 36 Factory? Objednal som v akcii na CRC FIT4 15x100 a prišla RC2 20mm
Tak rozmýšlam či ju vrátiť späť, alebo sa uspokojiť s tou RC2 a zohnať redukcie na 15mm osu...
zaujíma ma hlavne citlivosť, chod, ladenie, atď...
Diky
Citlivost minimalne rovnaka,ked nie lepsia.
Priebeh chodu lepsi prave kvôli väčšej miere nastaveni ako u Fit4.
RC2 je pre ľudí,ktori sa s tym radi a casto hraju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to to že teraz mas 160mm ked tam dáš dvojkorunku tak budeš mať 200mm zdvih, takže sa ti predok zdvihne o 4 cm a to už na prasknutie je, proste zo Swaga zjazdak neurobíš, je to Enduro bike, to ze pridaš 4cm na zdvihu a možno by sa ti to s dvojkorunkou viac páčilo, ti na jazde nič nezmení.
Tak rozmýšlam či ju vrátiť späť, alebo sa uspokojiť s tou RC2 a zohnať redukcie na 15mm osu...
Diky
Diky
Chápem dobre? Existuje redukcia z 20mm na 15?
Dakujem
Myslel adaptery(koncovky)v naboji z 15 na 20mm.Ide akurat o to,ci ma naboj s moznostou tejto vymeny.
Dakujem
to je tak z blata do kaluže
co sa týka funkčnosti, je RS kusok lepšia... hmotnostou maju obe daleko cez 2KG
Diky
Citlivost minimalne rovnaka,ked nie lepsia.
Priebeh chodu lepsi prave kvôli väčšej miere nastaveni ako u Fit4.
RC2 je pre ľudí,ktori sa s tym radi a casto hraju.
Diky
no zle si určite nekupil... nastavíš si ju pekne na seba.... ale ak ti nevyhovuje.. volodaj by zaujala
Nie myslel som Fox adaptéry do nôh vidlice z 20mm na 15mm.