Chalani, už ste niekedy skúsili jazdu na e.biku len po asfalte ?? Aj včera pri žiletkovaní som stretával chalanov na celoodpružených bikoch s nahodenými hladkými plášťami, takže očividne išli len cestný výjazd...Tak ma napadlo ako by to vypadalo keby ten bike mali na elektriku + hladké plášte + uzamknuté pruženie . Aký by bol reálny dojazd, ako by to pomohlo a či by to malo význam a uplatnenie aj v takomto prípade ?? Skúsil to už niekto ??
Winter....ebike ma vyhodu v kopcoch. Na asfalte a na rovinke mi to pride zbytocne. Samozrejme bavime sa tu o legalnych ebaikoch. Predpokladam ze tych co si videl boli asi odblokovany a tak si to vedia valit 40km/h i viac. A k tomu dojazdu. Ja som siel nedavno 67km po asfalte a baterku som nezapol. Takze dojazd je relativny...
Mám za sebou prvý poriadny trip pod prúdom.
82km, 2400m, 5:50 hod. 3450 Garmin kalórií. Cca 200 výškových bez podpory (stúpania do 5%) a toľko aj vytlačených s walk assist.
Vyše 95% režim eco, zvyšok tour, dve chvíľky šport. Predposledná palica mi zmizla pol kilometra od domu, takže 20% by malo ostať v nádrži (500Wh).
Na Holiach na mňa český mamľas vybľakoval čosi o podvode, polovica predbiehaných bikerov ani neodzdraví, pri chate všetci spod slnečníkov divne zazerajú. Ale čo tam potom, bolo to super a moja podpora baterke (vzájomná pomoc) spôsobila že som došiel dobre rozbitý.
82km, 2400m, 5:50 hod. 3450 Garmin kalórií. Cca 200 výškových bez podpory (stúpania do 5%) a toľko aj vytlačených s walk assist.
Vyše 95% režim eco, zvyšok tour, dve chvíľky šport. Predposledná palica mi zmizla pol kilometra od domu, takže 20% by malo ostať v nádrži (500Wh).
Na Holiach na mňa český mamľas vybľakoval čosi o podvode, polovica predbiehaných bikerov ani neodzdraví, pri chate všetci spod slnečníkov divne zazerajú. Ale čo tam potom, bolo to super a moja podpora baterke (vzájomná pomoc) spôsobila že som došiel dobre rozbitý.
Najradsej mam, ked ofuknem rekreantov na rovine ci nejakom tom stupani s vypnutym pohonom, a pocujem poznamky ze to sa mi na e-biku ide
A čo si čakal, že sa ti budú klanať? Motorkári sa zdravia, nikdy som nevidel pozdraviť motorkára cyklistu. Prečo by teda cyklisti, ktorí makajú, posúvajú svoje hranice a vychutnávajú si svoje výkony mali zdraviť nás, ktorí si vozia pupky po kopcoch na baterkach? Najazdil som v živote skoro 50 000 km po horách na klasickom, teraz na starosť mám baterku a keď vidím ake "niektoré" dreva vylezú na kopce s baterkou, tiež nemám chuť ich zdraviť. Jedna vec je sa tam dostať, druhá mať techniku na jazdenie v takom teréne.
Ja som videl, nie raz, ako motorkar zdravil mna a ja jeho tiez a dokonca v MK. A zdravi sa v lese hocikto hocikoho, pokial je to niekde, kde je nepodstatne, na com dotycny prisiel, kedze podstata je inde (napr. stretnutie so stadom landroverov na hrebeni daleko na vychode) .. zdravenie ale uz tak nejak straca zmysel, ked sa v lese za den stretne 500 ludi. Potom uz sa to riedi na kategorie a este dalej na zdravenie len koho poznam.
ja som bol vcera na KH ...slapal som na klasickom, zdravil som vsetkych aj ebajkerov, no ti paradoxne neodzravili este som aj 2-3 pozdravil este raz, ci nahodou neprepoculi ...nic Celkom usmevne
Ja nechápem čo stale riešiš to zdravenie,kaď máš chuť,čas ,sadni na bike alebo e bike a užívaj si to a nerieš nepodstatné.Ja som sa skúsi previesť na e biku bol to Scott Spark 720,poviem ti paráda.Možno až ma raz prestane baviť drieť po kopcoch bez pomoci motorčeka tiež si zaobstarám niečo podobné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jednym skusenim na nic neprides, to chce stovky km. To je rozdiel ako soferovat osobak a kamion, obrazne povedane.
vyskúšaj moju niekedy,ak chceš
okrem toho mamlasa a zazerajucich.
Krasna trasa.
Stym zdravenim je to tazko.
Mne az trapne, ked ma niekto bez motora pozdravi, ja odzdravim, ale potom viem, ze bude na seba nadavat
Najradsej mam, ked ofuknem rekreantov na rovine ci nejakom tom stupani s vypnutym pohonom, a pocujem poznamky ze to sa mi na e-biku ide
A čo si čakal, že sa ti budú klanať? Motorkári sa zdravia, nikdy som nevidel pozdraviť motorkára cyklistu. Prečo by teda cyklisti, ktorí makajú, posúvajú svoje hranice a vychutnávajú si svoje výkony mali zdraviť nás, ktorí si vozia pupky po kopcoch na baterkach? Najazdil som v živote skoro 50 000 km po horách na klasickom, teraz na starosť mám baterku a keď vidím ake "niektoré" dreva vylezú na kopce s baterkou, tiež nemám chuť ich zdraviť. Jedna vec je sa tam dostať, druhá mať techniku na jazdenie v takom teréne.
Ide to aj bez ebajku tiez som mal dost .😉
Raz tiez pojdem ebajkom
roky pribudaju
Ale sám už len na e-steroidoch. Ako toto - Hole verzia 2.