Rymanow jazdi na trekovom bicykli s nosicom, cele to ma asi 20kg, ponevaz vozi aj roxor na psov a inu chamrad, nema ziadne cykloveci, nepouziva jontaky ani nic podobne a pneumatiky ma tak makke, ze vacsina z mtb bajkerov ich take makke nema .. teraz uz sa len vozi /ale uz ich trosku dofukal/ .. a vykonnost co ma je inde, ako vacsina hobikov tuna, co riesia watty, to sa nebojte .. dal by vas v kopcoch lavou zadnou. Ale roky sa zastavit nedaju ... Inak by som chcel vidiet, kto by dal nocak po ujazdenom snehu a v kopcoch na Solinske jazera a s spat (200km) s vetriskom a v -10 Jazdi, lebo ho to bavi... a co sa tyka kvality .. tak kto chce jazdit 200km kazdy den, ten na 40km trasach nenatrenuje, ani keby sypal duhove bobule .. moze mat akykolvek kvalitny trening.
Rymanow jazdi na trekovom bicykli s nosicom, cele to ma asi 20kg, ponevaz vozi aj roxor na psov a inu chamrad, nema ziadne cykloveci, nepouziva jontaky ani nic podobne a pneumatiky ma tak makke, ze vacsina z mtb bajkerov ich take makke nema .. teraz uz sa len vozi /ale uz ich trosku dofukal/ .. a vykonnost co ma je inde, ako vacsina hobikov tuna, co riesia watty, to sa nebojte .. dal by vas v kopcoch lavou zadnou. Ale roky sa zastavit nedaju ... Inak by som chcel vidiet, kto by dal nocak po ujazdenom snehu a v kopcoch na Solinske jazera a s spat (200km) s vetriskom a v -10 Jazdi, lebo ho to bavi... a co sa tyka kvality .. tak kto chce jazdit 200km kazdy den, ten na 40km trasach nenatrenuje, ani keby sypal duhove bobule .. moze mat akykolvek kvalitny trening.
Neviem, ale mne pri takýchto aktivitách - 200 km každý deň, ,,tréningy,, 40km, ... x km na to aby niekto zvládol každý deň 200 km, ... slovo ,,tréning,, nejak nesedí. Toto slovo si mi vždy spája s pojmom pretek. Príde mi zvláštne, že by mal niekto trénovať 40, ... x kilometrové dávky nato, aby zvládol každodennú nesúťažnú 200 kilometrovú vytrvalostnú akivitu.
Vsak to su najvacsi makaci na takych bicykloch. Ak si niekto hlada zamienku mat co najlepsi bike alebo kolesa. To je vacsinou trotl co lahne v prvej polovici kopca
Vsak to su najvacsi makaci na takych bicykloch. Ak si niekto hlada zamienku mat co najlepsi bike alebo kolesa. To je vacsinou trotl co lahne v prvej polovici kopca
Sagan má jeden z najlepších bikov - Specialized, na karbonových kolesách. Myslím, že ak niekto najazdí 200 km denne, ľahne v kopci skôr ako ten čo najazdí 70, ale intenzívne. To by ten kopec musel mať 40 km.
Sagan má jeden z najlepších bikov - Specialized, na karbonových kolesách. Myslím, že ak niekto najazdí 200 km denne, ľahne v kopci skôr ako ten čo najazdí 70, ale intenzívne. To by ten kopec musel mať 40 km.
A mal taky bicykel ked zacinal s cyklistikou? Jazdil na starom sunte lebo ho to bavilo
double, to máš ako ten policajt, čo stojí v zoo pred žirafou a hovorí si "také zviera neexistuje"
a aby som si ešte trochu rypol ... mám pocit že ivan má mindrák s toho, že má lacný obyčajný bicykel a s toho, že nemá čas jazdiť viac ... a tak si vypracoval metodický plán na obhajobu toho ako je to správne ako to robí on ... a ako je to celé naprd ako by to robil niekto iný inak
Tak počítajme. Rok má 8760 hodín minus spanok 2920, mínus čas na jedlo záchod sprcha 730hod, minus praca 2920 ostáva 2190 hodín. Pri 35km/h a 40k musí v sedle trávit 1150 hodín takže cez rok na všetky ostatné životné veci ostáva 1000 hodín. To je 2,7 hodiny denne. To ja som 2 hodiny denne minimalne na socialnych sietach a neratam cas s manzelkou detmi ci kamaratmi alebo tv. jedine mi to vychádza naozaj ze prácu niekto nahradí bicyklom
...keď vládze.
Je to ako ja a súlož - bavilo by ma aj viac ale vládzem len tak max do pol hoďky/číslo
Dajte už niekto nejaké km alebo vm.
Už sa tu veľa spamuje
Moje aktuálne čísla:
Total Distance: 7 341km
Total Time: 408:11min
Total Altitude Up: 129 138m
No ale ešte neplánujem skončiť sezónu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, ale mne pri takýchto aktivitách - 200 km každý deň, ,,tréningy,, 40km, ... x km na to aby niekto zvládol každý deň 200 km, ... slovo ,,tréning,, nejak nesedí. Toto slovo si mi vždy spája s pojmom pretek. Príde mi zvláštne, že by mal niekto trénovať 40, ... x kilometrové dávky nato, aby zvládol každodennú nesúťažnú 200 kilometrovú vytrvalostnú akivitu.
Hehe, tie acidko flase
A mal taky bicykel ked zacinal s cyklistikou? Jazdil na starom sunte lebo ho to bavilo
a aby som si ešte trochu rypol ... mám pocit že ivan má mindrák s toho, že má lacný obyčajný bicykel a s toho, že nemá čas jazdiť viac ... a tak si vypracoval metodický plán na obhajobu toho ako je to správne ako to robí on ... a ako je to celé naprd ako by to robil niekto iný inak
Proste chalan jazdí veľa - asi ho to baví
Je to ako ja a súlož - bavilo by ma aj viac ale vládzem len tak max do pol hoďky/číslo
Dajte už niekto nejaké km alebo vm.
Už sa tu veľa spamuje
Moje aktuálne čísla:
Total Distance: 7 341km
Total Time: 408:11min
Total Altitude Up: 129 138m
No ale ešte neplánujem skončiť sezónu