Na adrese http://*****saweb.google.sk/kpisarcik/KralovaHola si môžete stiahnúť mapu KH s trasami MTB. V doc prílohe tohto príspevku sú opisy jednotlivých trás.
Táto téma nech slúži na lepšie zmapovenie kráľovohoľskej oblasti pre bajking.
Trasy, ktoré nájdete na mapke sú len pre vás, ak budete mať niekedy chuť sa vyblázniť. Prípadné doplnenia, úpravy, korekcie vybavíme.
Ahojte, ako to vyzerá s tým štrkom v spodnej časti cesty na kráľovu hoľu, je tam nejaká zmena v tomto roku? Prejdem to na 32 mm pneu Continental Ride tour? (Viď foto v prílohe) či to ani nemám radšej skúšať 🙃
Ja som tam zažil aj típka na klasickom cesťáku a to bol vtedy makadam ešte nevyjazdený.
Dotrieskal sa do Šumiaca aj s babenkou. Tá však bola na horáku. Zrejme mu bolo trápne to potom nedať.
Nezávidel som u to veru ale vrcholovku dal.
Myslím, že to na tých 32 dáš.
Stretol som tam párik na gravel bajkoch a mali ešte hladšie obutie, ja mám tiež teraz 2.0 gumy skôr na asfalt, sú miesta kde treba pozerať pod kolesá a rozumne voliť stopu, ale nie je to problém. Traverz Javoriny a Čmeľku v MK je určite horší (alebo bol, keď som tam bol naposledy).
Trasa na KH s úzkym plášťom nie je žiadne terno hlavne ta prvá polovica ale druha je už asfalt čiže aj na trek plášťoch to dáš sám som takto absolvoval KH 3x a nebol žiaden problém iba to viac drnčí pod zadkom Samozrejme zjazd treba ísť opatrne aby sa náhodou úzke koleso nezapichlo do štrku alebo ta nešmyklo ale to už sam budeš cítiť že to nepôjde ako na horskom.
Ja som tam zažil aj típka na klasickom cesťáku a to bol vtedy makadam ešte nevyjazdený.
Dotrieskal sa do Šumiaca aj s babenkou. Tá však bola na horáku. Zrejme mu bolo trápne to potom nedať.
ked to bolo nevyjazdene som tam bol aj ja, hore akotak ale dolu to bol masaker....plaste 23 mm
Tam tuším fúka vždy. My sme boli teraz v lete, dole teplo jak sviňa, prišli sme hore a nenormálny vietor (smerom hore aj dole nás zastavoval) a bolo tam hádam 10 stupňov. Ešteže sme mali bundy v batohu. Ale výhľady sme mali krásne a stálo to zato. Dúfam, že si to zopakujeme ešte niekedy.
Ahojte
každoročne plánujeme takú 2-3 dňovú "tour" z východu na západ. Tentokrát je v pláne trasa zo SNV na Kráľovu hoľu a potom na Liptov až do Ľubochne. Vedel by mi prosím niekto poradiť najlepšiu trasu pre MTB zo SNV do Telgártu. Alebo priamo na KH cez Hrabušice - Vernár - Predná hoľa - KH ? Alebo je vhodnejšie štartovať už z Popradu?
vďaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked to bolo nevyjazdene som tam bol aj ja, hore akotak ale dolu to bol masaker....plaste 23 mm
ale s fullom je to lepšie že
Hore ma privítala viditeľnosť asi na 5 metrov, 13 stupňov a silný vietor, myslel som, že má odfúkne, ale v podstate by som ani nevidel kam 😄
každoročne plánujeme takú 2-3 dňovú "tour" z východu na západ. Tentokrát je v pláne trasa zo SNV na Kráľovu hoľu a potom na Liptov až do Ľubochne. Vedel by mi prosím niekto poradiť najlepšiu trasu pre MTB zo SNV do Telgártu. Alebo priamo na KH cez Hrabušice - Vernár - Predná hoľa - KH ? Alebo je vhodnejšie štartovať už z Popradu?
vďaka