1: sam napisal ze aj keby tam bola 20 a siel 40 tak je to ok.
2. napisal ze siel 40.
3. keby nenapisal ze siel 40 v uzkej petrzalskej ulicke tak sa neozvem lebo viem ze 40 je v petrzalke na vela miestach vela (kedze tam soferujem poslednych 17 rokov)
Ale ja nic neskusam, len sa ti snazim vysvetlit, ze si sam vymyslas nesuvisiace odbocky od toho co sa tu zacalo riesit.
Konkretne: pises “schvalne ma cituj kde obhajujem cyklistu“ - preco ta mam JA citovat? Pisal som snad ze ty obhajujes cyklistu? Kde konkretne, cituj TY mna.
Este raz, aj ked som si skoro isty ze zbytocne. Riesil sa neosvetleny cyklista v protismere. Je jedno, ci ho zbadal vodic ktory siel rychlejsie ako mohol, alebo chlapik co prave vykradal auta alebo fetak. To sa riesi v teme rychla jazda aut, vykradanie aut alebo problem s drogami.
Btw, v Petrzalke jazdim denne okrem niektorych vikendov dlhsie ako ty. Ale na zaklade informacie ´40km/h v uzkej Petrzalskej ulicke’ zacat tvrdit ze to je prekrocenie rychlosti, to myslis vazne?
A odkial vies ze soda siel prave po tej “vacsine” uliciek? A co je to za pojem “uzka ulicka”? Pre niekoho, a nie je ich malo, je uzka aj D1tka. Teraz ti mam uploadnut ja 20 uzkych uliciek kde je 50tka alebo 40tka?
Dobre, posledny pokus. Povedzme teda ze siel nepovolenou rychlostou. Aky to ma suvis s priestupkom cyklistu?
Nijaky.
Priklad toho, ake je to absurdne: vykradnu ti byt. Vysetrovatel si pri obhliadke vsimne ze si cyklista a vyhlasi: ja som policajt uz 17 rokov a viem ze vela cyklistov si objednava tovar z Azie. A viem aj to, ze velka cast tohto tovaru su napodobneniny a kopie a pri dovoze sa deklaruju inac za ucelom neodvedenia cla a inych dani. Takze vy porusujete zakon a ste v emocne zlozitej situacii z toho, ze niekto tiez porusil zakon?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
pobavilo kedze splietas hluposti. Tvoj priklad by platil keby ten ktoremu vykradli byt bol zlodej co vykrada byty a stazoval si u policajtov ze pocas toho ako vykradal byt mu vykradli byt.
Ako soda co porusoval pravidla cestnej premavky si stazuje na to ze cyklista porusuje pravidla cestnej premavky.
toto pozorujem už pár rokov a vidím že sa nič nezmenilo.... niekto na niečo poukáže a istá skupina ľudí namiesto aby riešila to na čo bolo poukázané začne riešiť niečo úplne iné a ešte ***** autora pôvodného príspevku...
Tak pre upresnenie tejto saskarne.
Siel som 40kmh na kusku pred tym nez som ho v dialke zmercil ako cosi neidentifikovatelne. Odchylka tacho je cca 4km,cize real 36kmh na 30kmh (fuuu,priznavam sa ,poslite ucet,odovzdam 28euro) . Pri zmerceni cohosi som uz nedrzal tu istu rychlost ,ale pustenie plynu ju znizilo,a pozornost patrila tomu saboterovi mojho pruhu ,takze som uz na tacho nepozeral (vediet ze stax bude toto pisat,zaznamenam aj gps ,zabezpecim si zaznam kamery a DNA,spravim si este aj odber semena tesne pred udalostou) . Byvam tu 38 rokov ,poznam kazdu ulicku ,kazdy kanal,jamu,retarder. Vodicak mam 25 rokov ,ziadne trestne body v karte vodica ....vozidlo vykonne,tuhe a s vybornymi brzdami,nenosim okuliare,vidim dobre za kazdych podmienok (v ramci moznosti ludskeho tela). Netrpim dusevnou poruchou,nefetujem,nefajcim ,nepijem alkohol,nefajcim marihuanu,neberiem ukludnujuce lieky.
Tak pre upresnenie tejto saskarne.
Siel som 40kmh na kusku pred tym nez som ho v dialke zmercil ako cosi neidentifikovatelne. Odchylka tacho je cca 4km,cize real 36kmh na 30kmh (fuuu,priznavam sa ,poslite ucet,odovzdam 28euro) . Pri zmerceni cohosi som uz nedrzal tu istu rychlost ,ale pustenie plynu ju znizilo,a pozornost patrila tomu saboterovi mojho pruhu ,takze som uz na tacho nepozeral (vediet ze stax bude toto pisat,zaznamenam aj gps ,zabezpecim si zaznam kamery a DNA,spravim si este aj odber semena tesne pred udalostou) . Byvam tu 38 rokov ,poznam kazdu ulicku ,kazdy kanal,jamu,retarder. Vodicak mam 25 rokov ,ziadne trestne body v karte vodica ....vozidlo vykonne,tuhe a s vybornymi brzdami,nenosim okuliare,vidim dobre za kazdych podmienok (v ramci moznosti ludskeho tela). Netrpim dusevnou poruchou,nefetujem,nefajcim ,nepijem alkohol,nefajcim marihuanu,neberiem ukludnujuce lieky.
sodaa co keby spoza zaparkovaneho auta vybehlo decko? ta 30 tam je z nejakeho dovodu...ci to ze mas vykonne auto znamena ze si mozes vyberat kto a ktore pravidla ma dodrziavat?
soda prvotná chyba bolo že si uviedol rýchlosť... to sa na tejto stránke nevypláca....
upozornil si totiž na chybu cyklistu..... akonáhle dáš tuto precitlivencom čo i len najmenšiu zámienku aby mohli prehliadnuť chybu cyklistu a dodrbať teba tak to urobia....
škoda reči.... ale úplne vidím ako tuto moralisti jazdia vždy len do max povolenej rýchlosti a ani o trošku ju neprekračujú...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2. napisal ze siel 40.
3. keby nenapisal ze siel 40 v uzkej petrzalskej ulicke tak sa neozvem lebo viem ze 40 je v petrzalke na vela miestach vela (kedze tam soferujem poslednych 17 rokov)
schvalne ma cituj kde obhajujem cyklistu.
moja argumentacia je o tom ze soda
skus znovu.
Konkretne: pises “schvalne ma cituj kde obhajujem cyklistu“ - preco ta mam JA citovat? Pisal som snad ze ty obhajujes cyklistu? Kde konkretne, cituj TY mna.
Este raz, aj ked som si skoro isty ze zbytocne. Riesil sa neosvetleny cyklista v protismere. Je jedno, ci ho zbadal vodic ktory siel rychlejsie ako mohol, alebo chlapik co prave vykradal auta alebo fetak. To sa riesi v teme rychla jazda aut, vykradanie aut alebo problem s drogami.
Btw, v Petrzalke jazdim denne okrem niektorych vikendov dlhsie ako ty. Ale na zaklade informacie ´40km/h v uzkej Petrzalskej ulicke’ zacat tvrdit ze to je prekrocenie rychlosti, to myslis vazne?
mimochodom moj prvy prispevok po tom co napisal ze siel 40. ja som cyklistu neriesil..
Tiez rozmyslam ktora z ulic petrzalky nieje osvetlena...
panonska / rusovka/jantarova cesta nie su "uzke ulicky po sidlisku" ze ano. tie zony 30 su v sidliskach na vjazde do nich...
Nijaky.
Priklad toho, ake je to absurdne: vykradnu ti byt. Vysetrovatel si pri obhliadke vsimne ze si cyklista a vyhlasi: ja som policajt uz 17 rokov a viem ze vela cyklistov si objednava tovar z Azie. A viem aj to, ze velka cast tohto tovaru su napodobneniny a kopie a pri dovoze sa deklaruju inac za ucelom neodvedenia cla a inych dani. Takze vy porusujete zakon a ste v emocne zlozitej situacii z toho, ze niekto tiez porusil zakon?
Ako soda co porusoval pravidla cestnej premavky si stazuje na to ze cyklista porusuje pravidla cestnej premavky.
Ano absurdne
Radšej bez tej fotky 😁
snad to bude pre urad CSI stax vegas stacit
Zostavenim komisie so silnym zaludkom, ktora bude porovnat rozmer medzi diskutujucimi pri roznych teplotach
snad to bude pre urad CSI stax vegas stacit
do 6km/h nad limit je len dohovor takže si safe
Ano absurdne
celkom prijemne argumentacne cvicenie
upozornil si totiž na chybu cyklistu..... akonáhle dáš tuto precitlivencom čo i len najmenšiu zámienku aby mohli prehliadnuť chybu cyklistu a dodrbať teba tak to urobia....
škoda reči.... ale úplne vidím ako tuto moralisti jazdia vždy len do max povolenej rýchlosti a ani o trošku ju neprekračujú...