Tiež mam Force1, bohužiaľ kolesá sú ozaj jedna z mála častí kde tú váhu ucitiš. Ale inak ano, srať na váhu. Ak ma to má aj trochu držať v kondícii, tak načo minimalizovať námahu?
ja som vlani vymenil hliníkové plášťové kolesá za karbónové galuskové a je to dosť poznať, v podstate ako by som mal ešte ľahší prevod, taktiež galusky sú obrovskú plus, už žiadne defekty kvôli seknutej duši... najskôr som síce zvolil zlé galdy, ktoré boli skôr race určenia a dosť rýchlo som ich prerazil, potom som tam hodil také isté ale so zameraním na tréning a už mám na nich skoro 2500 km a žiadny defekt a to jazdím dosť často MTB terény. jedná sa o galdy tufo dry.. v podstate asi jediné galdy na cx ktoré nemájú latax, ktorý neznášam, podobne ako bezduše.
Neviete niekto poradiť Gravel plášťe s reálnou šírkou medzi 40 a 50 mm? rozmer 700(622).Kúpil som na skúšku jedny Continental AT ride protection 700X42C ,ale ich reálna šírka je tak 37mm čo mi príde ako málo.Ideálne by bolo niečo s cca 45 mm reálnej šírky.Za rady ďakujem.
Niekde vyssie spominane Schwalbe 700x40C (42-622) Smart Sam som nedavno kupil na cross bicykel. 42mm aj maju, ale len ked meriam od uplnych koncekov najviac bocne trciacich stuplov a ked to nafukam na 5-6 barov.
Ja by som zasa nedoporučoval ghetto tubeless na cesné/CX biky. Skušal som tubeless kolesá s netubeless plášťami (Schwalbe) a sfúkovalo mi to cez pätky. Stačilo stlačiť plášť zboku a už to išlo.
moze byt, ja s tym osobnu skusenost nemam, na internetoch si to pochvaluju, ghetto sa doporucuje ked nieje tubeless rafik, ak je kvalitny plast mohlo by to fungovat, treba vyskusat, cena na komplet tej prerabky mimo mlieka je tak 3evri
Zatiaľ takto neoficiálne. Kellys Soot 30 2019, zatiaľ pár km, budú treba menšie úpravy a ideme točiť kilometre 😊 keď to doladím hodím lepšie foto.
Ten Claris je spoľahlivá sada? Čítal som všelijaké recenzie to sa mi zdá lepšie kúpiť Author Ronin 2018 ktorý sa dá kúpiť za 880 euro čiže v podstate za tú istú cenu ako tvoj Kellys Soot 30 2019.
Ja som ho kúpil za 760€. 80€ už je fajn peniaz ? mám Claris po prvé, takže sa uvidí. Doladenie bude vo výmene kotúčov. Musím hodiť polepy, ako ochranné tak aj reflexné,košík,doladit posed. Rozmýšľam že 110mm predstavec vymením za 100/90,ale to najprv poriadne po jazdím ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Merida Mission CX 8000
Tá vidla je tam akásik čudná. ?
Niekde vyssie spominane Schwalbe 700x40C (42-622) Smart Sam som nedavno kupil na cross bicykel. 42mm aj maju, ale len ked meriam od uplnych koncekov najviac bocne trciacich stuplov a ked to nafukam na 5-6 barov.
moze byt, ja s tym osobnu skusenost nemam, na internetoch si to pochvaluju, ghetto sa doporucuje ked nieje tubeless rafik, ak je kvalitny plast mohlo by to fungovat, treba vyskusat, cena na komplet tej prerabky mimo mlieka je tak 3evri