Toto by som si vedel predstavit, dokonca aj namiesto HT. Na take jesenno-zimno-jarne najazdievanie a mimo tazkeho terenu... Samozrejme k tomu poriadny full
Ja som si kupil obojstranne. Tento novsi model sa nesmyka na flatoch ako tie starsie lebo maju srobovatelnych cervikov a nie len vylisovane naznaky. Z druhej je spd
Ja som si kupil obojstranne. Tento novsi model sa nesmyka na flatoch ako tie starsie lebo maju srobovatelnych cervikov a nie len vylisovane naznaky. Z druhej je spd
ake su tie pedale? Mam spdcka, bez tych blboti okolo a nahodil som tam ten taky plast, aby som mohol fungovat s normalnymi topankami..Problem bol v tom, ze je to strasne nevyvazene, teda zakazdym ked som dal nohu z pedalu, tak sa to otocilo dole(spd hore,plast dole) a musel som to otacat, aby som mohol ist dalej. Je to teda dobre vyvazene aspon?
Tiez to ma tendenciu byt spd hore. Ale nie az tak moc/silno/rychlo
A ked je to aj otocene dole tak pri prvom zabere jednym pedalom ta druha sa pretoci a tak je pedal hore nohami. Cize aj ked pravy pedal mas naslapnuty tak druhy po pretoceni uz nemusi - ale co by si na druhej strane cakal od obojstranky. Jedna bude vzdy inde
Merida Silex, pre zaujimavost, co sa stane s cenami v prebehu roka - vie niekto z minulosti?
Klesnu v juli modely 2019 na uroven modelov 2018?
Vtedy modely 2018 zlacia este viac, ci budu uz vypredane?
(Zaujimam sa o Silex 300, ale tazko sa stotoznujem s tou zelenou farbou. Model 2019 je uz strieborny.)
Starsie modely podla mna uz vobec nebudu (aspn Merida to tak ma) a pri sucasnych uz v lete nemusia mat tvoju velkost. Ja som bral Silex 300 Lko v Maji a uz vtedy vraj bol posledny kus zo skladu. A napriklad Kellys Soot uz na sklade nebol ziadny.
Súhlas, ja som riešil Gravel min. rok v Júni, a presne, ani Merida ani Kellys už na skladoch neboli...šiel som nakoniec do Spešlu(Diverge E5). Celkovo Gravel kategoria teraz podľa mňa ide veľmi dopredu, neoplatí sa asi moc vyčkávať ...
dnes som na kamzíku videl chlapíka s najeakom mtbčku s baranmi ale tak od pohľadu tam mal mtb kazetu aj prehadzovač ... a keďže niečo podobné by som chcel aj ja, keď najmladší presadne zo sedačky na bike, existujú dualy čo mi budú radiť s shimano 10/11 spd prehadzovačom a mtb kazetou a brzdiť s hydraulickými brzdami ?
Mám pocit, že otázka je postavená inak. Alebo chceš tým odkazom povedať, že tie radiace páky sú kompatibilné s MTB kazetou a teda aj MTB prehadzovačkou?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
XTcka forever
no teraz na movom mam 44 vredu a 1x11 sram a tan 44x11 najtazi prevod je zahul - v podstate pomer 4:1
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/naslapne-cestne/shimano-pedale-cestne-eh500-spd-jednostrannezar-sm-sh56.html
savings Shimano SPD PD-EH500 nášľapné pedále, jednostranné, tmavá sivá
51,99 € savings
MOC 90,99 €https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/naslapne-cestne/shimano-pedale-cestne-eh500-spd-jednostrannezar-sm-sh56.html
ake su tie pedale? Mam spdcka, bez tych blboti okolo a nahodil som tam ten taky plast, aby som mohol fungovat s normalnymi topankami..Problem bol v tom, ze je to strasne nevyvazene, teda zakazdym ked som dal nohu z pedalu, tak sa to otocilo dole(spd hore,plast dole) a musel som to otacat, aby som mohol ist dalej. Je to teda dobre vyvazene aspon?
savings Shimano SPD PD-EH500 nášľapné pedále, jednostranné, tmavá sivá
51,99 € savings
MOC 90,99 €A ked je to aj otocene dole tak pri prvom zabere jednym pedalom ta druha sa pretoci a tak je pedal hore nohami. Cize aj ked pravy pedal mas naslapnuty tak druhy po pretoceni uz nemusi - ale co by si na druhej strane cakal od obojstranky. Jedna bude vzdy inde
Ale nelutujem. Ked uz ides - su super
Kupil by dom ich aj tak znovu
Klesnu v juli modely 2019 na uroven modelov 2018?
Vtedy modely 2018 zlacia este viac, ci budu uz vypredane?
(Zaujimam sa o Silex 300, ale tazko sa stotoznujem s tou zelenou farbou. Model 2019 je uz strieborny.)
https://bikerumor.com/2019/03/07/new-bontrager-aeolus-pro-3v-tlr-wheels-go-super-wide-crushes-gravel/
https://www.bike24.com/p2198798.html
Stále som si na to tvrdé sedlo Kellys slipstream nezvykol :/ obzvlášť keď idem dlhšie po rozbitej ceste, zadok zažíva Stalingrad
https://www.bike24.com/p2198798.html
Mám pocit, že otázka je postavená inak. Alebo chceš tým odkazom povedať, že tie radiace páky sú kompatibilné s MTB kazetou a teda aj MTB prehadzovačkou?
Eurobike je az v septembri, ci?