Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
"Howdy friends and fellow sūfferers - programming note, this’ll be my last workout posted here on SRAVA. Making THEMOVE over to Map My Ride. Come join me there!"https://www.strava.com/activities/2328350091
Pouzivate niekto Map My Ride? Ma to oproti Strave vobec nejake vyhody? V com je to lepsie a v com horsie?
Nie ale Training Peaks. Tie strcia vsetkych do vacku. Strava ma vyhodu len segmentov a na objavovanie novych tras.
Nie ale Training Peaks. Tie strcia vsetkych do vacku. Strava ma vyhodu len segmentov a na objavovanie novych tras.
Training peaks tiez nepoznam. Ale pozeram, ze autor je guru triatlonoveho treningu Joe Friel. V com je teda Training Peaks take uzitocne?
(Instruktazne youtube video na training Peaks a nejaky detailnejsi pohlad si budem budem moct pozriet az po praci )
Analyza treningu je ovela podrobnejsia, lebo to co je na Strave sa analyzou neda nazvat. Oproti Strave je lepsi aj Garmin Connect. Ja osobne pouzivam tabulku funkciu "Peak" vdaka ktorej sa daju vyfiltrovat udaje pre maximalny pulz, vykon... pre lubovolne obdobie a dlzku niekolko rokov dozadu. Clovek potom jednoducho vidi, ci sa zlepsuje alebo nie. Navyse po kazdej jazde tieto max. dosiahnute hodnoty aj ukaze (ak boli nejake). Celkovo tam je ohromne vela grafov a reportov.
randy Ano, ale tam mi ukazovalo ine cisla konkretne TSS, IF, NP ako na Garmin Connect aj Training peaks - tam su rovnake. Neviem ake vzorce pouziva. Tym padom bola zla aj krivka formy.
asperitas Ja si rad porovnavam udaje za rovnake casove obdobia minulych rokov, co v Strave nie je mozne (teda okrem Power Curve a segmentov), Pri segmentoch je tolko premennych na jednom kratkom useku, ze okrem casu je to nepouzitelne. Na Training peaks vidim hned, napr. Peak 10 minute power ci bola najlepsia tento rok, all time, alebo ako si stoji v porovnani s inymi rokmi.
Aby ste ma tu nesprdli, ze len kukam na grafy Mna to skratka bavi sa v tom sprtat. Napr. som zistil, ze v tomto obdobi ak mam tyzdnove TSS cez 400, tak som dost mrtef dlhsiu dobu (jeden tyzden som skusal, ze kolko vydrzim).
....... Napr. som zistil, ze v tomto obdobi ak mam tyzdnove TSS cez 400, tak som dost mrtef dlhsiu dobu (jeden tyzden som skusal, ze kolko vydrzim).
Myslim si ze tyzdenne TSS nad 400 nie je vela, z toho by si nemal byt "mrtef" pokial pravidelne trenujes. Moje posledne tri tyzdne TSS - 1307 (extrem-camp na Mallorke) +687+795
Suunto robi poslednu dobu viav aktualizacii lebo presli s apky Movescount na Suunto a to Suunto este nejde ako ma. ale ako hovorim, cez kabel vsetko v pohode, len to nie je take pohodlne
Neviem, čo je TRM. Ale v strave nastaveniach si môžem bajk (bežecké topánky...) nastaviť ako DEFAULT a potom nové výjazdy budú vedené na tom bajku. Prípadne sa dá aktivita editovať a zmeniť bajk, na ktorom som išiel.
Neviem ci je to zblbnutim cyklo pc, alebo stravy, ale obcas sa stane, ze mi nejaky segment zle vyhodnoti a mam tam uplne nerealny cas/rychlost. Otazka je, ci sa da v nejakom vyjazde zrusit jedno konkretne PR?
Dva priklady o ktorych viem. Kopcek do ktoreho sa bezne stveram cca minutu. Raz som ho dal za 40sec. Nadsenie opadlo, ked som si pozrel analyzu a tam vidim, ze sa to po dvoch tretinach segmentu kuslo a zazracne mi to zaratalo o 20sec menej.
Zjazd, v ktorom mi napisalo preimerku 57kmh, ale v analyze vidim, ze som mal len par sekundovy peak nad 60kmh a zbytok zjazdu, vyse minuty, som isiel medzi 40-50kmh.
Celkom rad by som sa tychto vadnych PR zbavil bez toho, aby som musel zrusit celu aktivitu. Da sa to nejak?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Howdy friends and fellow sūfferers - programming note, this’ll be my last workout posted here on SRAVA. Making THEMOVE over to Map My Ride. Come join me there!" https://www.strava.com/activities/2328350091
Pouzivate niekto Map My Ride? Ma to oproti Strave vobec nejake vyhody? V com je to lepsie a v com horsie?
Training peaks tiez nepoznam. Ale pozeram, ze autor je guru triatlonoveho treningu Joe Friel. V com je teda Training Peaks take uzitocne?
(Instruktazne youtube video na training Peaks a nejaky detailnejsi pohlad si budem budem moct pozriet az po praci
asperitas Ja si rad porovnavam udaje za rovnake casove obdobia minulych rokov, co v Strave nie je mozne (teda okrem Power Curve a segmentov), Pri segmentoch je tolko premennych na jednom kratkom useku, ze okrem casu je to nepouzitelne. Na Training peaks vidim hned, napr. Peak 10 minute power ci bola najlepsia tento rok, all time, alebo ako si stoji v porovnani s inymi rokmi.
Aby ste ma tu nesprdli, ze len kukam na grafy
Ano stvrtrocne. Ale zrusil som Stravu Premium
Myslim si ze tyzdenne TSS nad 400 nie je vela, z toho by si nemal byt "mrtef" pokial pravidelne trenujes. Moje posledne tri tyzdne TSS - 1307 (extrem-camp na Mallorke) +687+795
Máte niekto rovnaký problém alebo hľadať chybu iba u seba?
Dva priklady o ktorych viem. Kopcek do ktoreho sa bezne stveram cca minutu. Raz som ho dal za 40sec. Nadsenie opadlo, ked som si pozrel analyzu a tam vidim, ze sa to po dvoch tretinach segmentu kuslo a zazracne mi to zaratalo o 20sec menej.
Zjazd, v ktorom mi napisalo preimerku 57kmh, ale v analyze vidim, ze som mal len par sekundovy peak nad 60kmh a zbytok zjazdu, vyse minuty, som isiel medzi 40-50kmh.
Celkom rad by som sa tychto vadnych PR zbavil bez toho, aby som musel zrusit celu aktivitu. Da sa to nejak?