Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Kombinatoricky a štatisticky vzato je to nie zaujímavé, ale normálne.
Ale zaujímavejšie je, že tie dlhodobé cykly, podľa ktorých to na základe primitívnej empírie naši alkoholizmom prelezení prdkovia tupo formulovali, sú momentálne už niekoľko týždňov off. Terajšia vlna dažďov je +/- ten tzv. *****rd... alebo lepšie povedané, tie cykly už asi neexistujú, lebo global warming.
Ja mam naplánované kedy pôjdem na bike.. Nie podľa počasia... Aj dnes doobeda som nemohol a poobede ma pršať a ja za dažďa nejazdím.... A vietor mi nevadí.. Vietor je fajn môžem trénovať silu
double: nie, mam ine povinnosti , ale hlavne este rano hlasili pomerne dost zrazok okolo obeda a potom velmi silne navecer. Nevidel som ani kvapku. Naviac, vcera bolo pomerne chladno, dnes je naozaj teplo ako v maji v BA .. to co sme boli na Rokose, to bolo fajn, ale teraz je bud zima a prsi, alebo ked sa vrati spat teplo, tak bude asi teplo ale fakt pekelne, k tomu ak bude vlhko, tak budeme mat tuna tropy a vsade sa povaluje kdejaky divny hmyz. Asi sa dam na skialp .. pekne na slniecku po snehu
Tu v okolí MT chčije už 3 deň po sebe, vždy sa začne stmievať od V.Fatry , 3x za 3 dni čistím žiletku. Pred jazdou opaľovací krém a do dresu goretexová pláštenka..
no hej hore to mate horsie posledne dni.tu uz aj obschnut stihlo, no po terajsom lejaku bude zasa mokro.
inac posledne 3 aktualizacie aladina su dost sranda. to nieje predpoved ale hadanie a ani najaktualnejsia sa nezhoduje s realitou. yr-ko tiez nic moc. asi sa to nad nami moc mixuje. najlepsia predpoved su momentalne asi aktualne radarove a satelitne snimky
Ja som tiež dnes vybehol v domnení, že zrážky až poobede (podľa Aladina)... Len, keď tu počujem v diaľke hrom. Akurát som si to stúpal lesnou cestičkou. Vyberám mobil a pozerám radar, že od juhu ide búrka. Tak som pekne trielil domov, ale aj tak ma chytil lejak. Našťastie som sa ešte schoval na autobusovej zastávke. Nakoniec som ale aj tak bol do nitky mokrý, keď som cestou domov v klesaní premokol od vody na ceste....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kombinatoricky a štatisticky vzato je to nie zaujímavé, ale normálne.
Ale zaujímavejšie je, že tie dlhodobé cykly, podľa ktorých to na základe primitívnej empírie naši alkoholizmom prelezení prdkovia tupo formulovali, sú momentálne už niekoľko týždňov off. Terajšia vlna dažďov je +/- ten tzv. *****rd... alebo lepšie povedané, tie cykly už asi neexistujú, lebo global warming.
To si uz fakt z nas robis srandu, ved sa da v pohode jazdit a to uz minimalne od piatku
kde si?niekde pod stromom:) Malo prsat ale juhozapad bude asi bez zrazok. Skusim s rodinou vybehnut.
inac posledne 3 aktualizacie aladina su dost sranda. to nieje predpoved ale hadanie a ani najaktualnejsia sa nezhoduje s realitou. yr-ko tiez nic moc. asi sa to nad nami moc mixuje. najlepsia predpoved su momentalne asi aktualne radarove a satelitne snimky
tak dnes som si tu "srandu" uzil nad Pezinkom, kde som pekne zmokol
---a teraz na kolobezke som zmokol znovu. snad mi nezoskratuje