Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
savings RockShox servisný kit pre tlmiče DELUXE, 200 hod/1 rok
47,99 €
savings
MOC 83,99 €
Akcia savings RockShox základný servisný kit pre vidlice Domain
32,99 €
savings
MOC 52,99 €
Planujem ten tlmic rozobrat a trochu si ho upravit, ak sa podari. Alebo ho proste predam - uz tak mi vznika sklad pod postelou podla vzoru istych mistnych clenov
na vidle? netusim kolko hodin ale cca 5000km a ten servis sme robili par mesiacov dozadu (myslim koncom maja) ale kedze vela jazdim cestu tak tych jazd na MTB bolo pomerne malo (347km od servisu)
ale ak ti to spravilo len raz, a funguje odvtedy, tak by som asi neriesili zatial, aj ked .. mne to spravilo na vyjazde, nastastie uz ku koncu a vlak sme stihli
islo mi len o to ci si robil servis . rozobrat , vycistit dat vazelinu na vidlice . moze to byt , ked si zle narazil gufero , mohlo chodit na sucho . cistis a striekas na gugera silikonovy olej ? s tym ci zamykas , alebo nie to nema ziaden vplyv . ja zamykam a odomykam stale .
ako vravim servis sa robil nedavno a menili sme okrem gufier vsetky okruzky ktore boli v tom baleni od RS (ta lacnejsia sada za 10€) + oleje oba som kupoval a menili sme ich komplet.
Normálka, tiež mám takú Rebu
By ma zaujimalo ci to robia aj novsie modely alebo len tie nase stariny
By ma zaujimalo ci to robia aj novsie modely alebo len tie nase stariny
Ja som mal Rebu za 3 kila (ročník 2013), ale som zmierený že za FOX dám viac. Získam hádam bezstarostnosť, pohodlie, dúfam že aj nastaviteľnosť a radosť z jazdenia. Mám pocit, že so starou dobrou pružinovou Torou 80mm som si v teréne viac užil...
Keď sme pri vidliciach, tak aj FOX to má tak drbnuto urobené ako RS, že vidlica sa ťahom lanka odomyká? Ide mi o to, že keď pri FOXe odstránim lock z riadítok tak bude nonstop odomknutá? Nemám záujem o žiadne locky z riaditok a neviem či sa dá taká Factory vôbec kúpiť.