Problém. Pred pár dňami som náhodou objavil bočný vakel v zadnej stavbe, netuším, či tam bol od začiatku, alebo vznikol časom. Ide o Nerve AL 7 2014, kúpený 3/2014, do 11/2014 odjazdených cca 1800 km.
Problémové miesto je spojenie vahadla s horným ramenom zadnej stavby, viď výkres: http://goo.gl/v5h0Cu
Ukázalo sa, že išlo o nedostatočné zalisovanie/uvoľnenie ložiska v telese vahadla. Ložisko samotné je v poriadku. Problém je rovnaký na oboch stranách. Prejavuje sa to takto: http://goo.gl/DPjgyL. Skrutky boli samozrejme zatiahnuté na správny moment.
Takto opísaný problém aj s videom som poslal na adresu [email protected]
Odpoveď bola, že bicykel musia vidieť, tak som ho dnes 18/11/2014 poslal. Kuriéra vybavujú a platia oni. Na otázku, či poputuje do Nemecka, bola odpoveď, že len do ČR.
To je zatiaľ všetko, budem aktualizovať. Ešte dodám, že komunikácia bola zatiaľ promptná, bezproblémová.
Aktualizácia 25/11/2014: poslal som mail, že ako je s tým ďaleko a odpovedal, že včera to videl a súhlasil s mojou diagnózou a tým, že to vahadlo treba vymeniť a objednal ho z Nemecka. Kladiem si otázku, ako by to bolo prebiehalo, keby som to bol skomunikoval priamo s Nemcami, možno by to uznali a poslali a ušetril by som čas. Ale to sa už nedozviem. Predpokladám, že ani nikto z tohto fóra to neskúšal napriamo, alebo?
Aktualizácia 4/12/2014: dostal som mail, že vahadlo dnes dorazilo a je už aj nahodené, zajtra vyráža bicykel na cestu späť.
Aktualizácia 9/12/2014: bajk je doma, vahadlo vyzerá v poriadku (btw. zdá sa mi, že má trošku inú povrchovú úpravu, asi je to z 2015 modelu, ale to je nepodstatné).
Takže celkový čas vybavenia 3 týždne, komunikácia bezproblémová.
posledný komentár: 19. 9. 2025 o 15:12
Viete mi niekto poradit moja skusenost s karbonom je takmer 0 vzdy som sa toho bal, presne pre taketo pripady.
Viem nejako zistit co to je ? Na dotik je to zvnutra hladke, ale zvonku je to akoby malinko vypukle ale nie je to drsne ako klasicka prasklina.. Skor to posobi ako vytlacene. Je to presne tam ked bola medzera na predstavci pod skrutkami. v tom istom smere skoro na celu sirku predstavca. Predstavec tam bol origo V15. Prave som ho chcel menit.
ale už doma kúše do deky pod radiátorom 🤣
Pri montáži použi karbon pastu a dotiahni podľa predpísaného momentu, radšej menej ako viac.
feco64 Dakujem lupou to este mrknem. Co sa jezka tyka tak s tym nic neurobim to je taky canyon patent, ze jezko ma fixnu polohu voci krytke. Je tam distancny stlpik, ktory ti neumozni dat jezka do inej polohy.
All>
Uz ste niekto reklamovali prasknuty krk ? Ako to prebiehalo ?
Ako nad tym uz par dni dumam, ta plastovost krytky u canyonu ma mozno svoju logiku. Podla vsetkeho to sluzi na rychle jednoduche nastavenie pradpatia HZ pri montazi. Proste krytka nedovoli pritiahnut priliz sluzi ako pruzina. Ak dotiahnes prilis zacne sa deformovat ale neposkodi loziska. Podla mna to skladaju v jednom kroku cele. Ziadne stelovanie vole HZ.
Nechcem rozvijat konspiracne teorie, ale mam pocit ze co Endurace od roku 2017 nabral na vahe na cinskych komponentoch (rajdy, sedlovka, lacne plaste, duse) sa snazi vykompenzovat na najnevhodnejsom, mieste plastovym jezskom co vazi 19g. a boh vie cim este.
Minuly rok som, netusiac este o tychto lahodkach, poradil kamoske grandcanyon, asi sa jej budem musiet ist ospravedlnit.Tam boli zatial len dva problemy (ma na tom cca 300km). Plaste uz dosli zle nahodene a na to aby sadli ako maju treba tlak 5 bar a mydlo alebo vodu. Iank neskocia patky rovno. To je celkom dost problem, ked sa snazis opravit defekt na vyjazde a fukas vreckovou pumpou. Posledne nas to stalo 20km zachadzku na benzinku po stvorprudovke. O prelezanych droliacich sa dusiach nehovorim, bol to outletovy kus tak mohli byt par rokov stare. Druha lahodlka boli gripy, ktore sa tocia a zvliekaju pocas jazdy.
Minuly rok som, netusiac este o tychto lahodkach, poradil kamoske grandcanyon, asi sa jej budem musiet ist ospravedlnit.Tam boli zatial len dva problemy (ma na tom cca 300km). Plaste uz dosli zle nahodene a na to aby sadli ako maju treba tlak 5 bar a mydlo alebo vodu. Iank neskocia patky rovno. To je celkom dost problem, ked sa snazis opravit defekt na vyjazde a fukas vreckovou pumpou. Posledne nas to stalo 20km zachadzku na benzinku po stvorprudovke. O prelezanych droliacich sa dusiach nehovorim, bol to outletovy kus tak mohli byt par rokov stare. Druha lahodlka boli gripy, ktore sa tocia a zvliekaju pocas jazdy.
pod gripy strehni lak na vlasy, a duše vyhod a daj tmel, ked tak paradne držia patky