Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
43km-1000vm-2H35
pred par rokmi som tu nasiel tento typ na vylet, odvtedy tam jazdim skoro kazdy rok a este ma to neomrzelo :
https://www.mtbiker.sk/clanky/7978/tip-na-vylet-vrsatecke-kolecko-s-vyhladmi-siroko-daleko.html
mars sem nedavno postol jedno gpx (dík) tak som ho hned vyuzil a domov to zobral z Ilavy cez Kosecu do s. Mraznica, odtial cez zjazdovky do Zliechova
dnes dom mal byt povodne na 24-hodinovke, tak aspon takato pekna XC 10 hodinovka
PS: v pruskom capovali cez okienko do plastovych a ja som nechal peniaze doma, ze naco. treba uz zacat nosit drobaky pri sebe
To je čo za jazierko?
Ja pridám niečo z terás nad Zábiedovom. Fotiek biku nikdy nie je dosť
pred par rokmi som tu nasiel tento typ na vylet, odvtedy tam jazdim skoro kazdy rok a este ma to neomrzelo :
https://www.mtbiker.sk/clanky/7978/tip-na-vylet-vrsatecke-kolecko-s-vyhladmi-siroko-daleko.html
mars sem nedavno postol jedno gpx (dík) tak som ho hned vyuzil a domov to zobral z Ilavy cez Kosecu do s. Mraznica, odtial cez zjazdovky do Zliechova
dnes dom mal byt povodne na 24-hodinovke, tak aspon takato pekna XC 10 hodinovka
PS: v pruskom capovali cez okienko do plastovych a ja som nechal peniaze doma, ze naco. treba uz zacat nosit drobaky pri sebe
si sa aspom kusok mohol zviest trailom od vlekov cez Mazacka1, to nie je nic co by si nepresiel
To jazierko sa nachádza pod bývalým salašom pri odbočke na na pajtu.
Tiež som chcel Gustovi napísať, že keby ešte niekedy sa objavil na zjadovke nad Mojtínom, trošku zaujímavejšia trasa na Zliechov je cez les po modrej TZ (teda predpokladám, že kocnere mal na mysli tú zjazdovku, alebo?) - na jeseň sme to strihli po zvážnici z GPX, lebo kámoš vravel, že trail v lese bol vtedy rozbitý.
Gusto0 - neposlal by si mi na oplátku GPX z úseku Zliechov-Bánovce? Dík...
To jazierko sa nachádza pod bývalým salašom pri odbočke na na pajtu.