v tombole sa nám inak darilo - kajco (vesta Sportful veľ. XS :D ), dutch (dámsky dres Sensor veľ. M :lol: )
17.05.2008 - 19:13:19
00
Moje hodnotenie:

Partia znamych: Super :wink:
Start: Kedy a kde vlastne bol?
Vsetky kadegorie naraz: Humus
Znacenie: Otrasne
Obcerstvovacky: Somalsko
Placka v cieli: Chemicky odpad
Trat: dalo sa

Klincom do rakvy bola lucka nad Sulovom, na ktorej sa moj orech rozhodol ignorovat volnobeh... Za zvukov rachotajucej a navijajucej sa retaze a hlasneho p**ovania som zisiel az do Sulova, odkial som isiel po hlavnej cest spolu s polskymi kamionistami do PB :evil:
Este z tej lucky som volal matt-ovi, ze odstupujem, cakal som od neho pohladenie duse a obrovsky sucit, a on mi odpovedal: "No parada, mas z toho drahovy special :twisted: :lol: :lol: :lol: ". A hned mi samozrejme ponukol nove perfektne kolesa, ktore prave zapletal :lol: :lol: :lol: Obchodnik sa nezaprie.

Zaroven ma sklamalo, ze niektori maratonci (dokonca podla vsetkeho asi aj niektori z fora :evil: ) si skracovali trat... Tiez som to mohol po prijazde do PB strihnut cez ciel, ale hanbil by som sa pred vami. No co, niektorym to asi nevadi.

PS: vylepsila to tombola, ten damsky dres a zimna ciapka mi fakt seknu :oops:
17.05.2008 - 19:31:13
00
ten start bol fakt zly. Pocul som teoriu, ze v maninskej sa mal "sprievod" zastavit a mal tam byt start. Nejako sa to zrejme vymklo spod kontroly.
Obcerstvovacky nehodnotim, kedze som na nich nestal. Trat podla mna uplne v pohode. Defekt a 4 utrhnute spice uz nie . :cry:
17.05.2008 - 19:48:25
00
Zdravim .Pocasie vyslo co ma tesi ,ale to ostatne uz nie tak dobre. Minuli rok to bolo urcite omnoho lepsie . Ten start bol fiasko ,teda hlavne pre tych, ktorym islo o co najlepsie umiestnenie. Nastastie sa to mna az tak netykalo. Bolo tam dost zvlastne to znacenie a snad 2 ci 3 krat som fakt nevedel ci idem spravne . Co sa tyka trate, tak toho asfaltu tam bolo naozaj moc . Nabuduce rozhodne menej . Z desiatich bodov davam 5. 8)
17.05.2008 - 20:19:00
00
Myslím, že Dutchman to v hodnotení vystihol. Ja som zistil, že štart už bol 500 m pred Záskalím. A Bačova placka by si "zaslúžila" ochrannú značku od Európskej komisie.
17.05.2008 - 20:21:44
00
Nemal by som do toho veľa frflať, keďže som nepretekal, ale bol som tam. Môj názor je jednoznačný - štartujúcich bolo viacej ako dokázal organizátor zvládnuť. Z toho vyplývajú aj vzniknuté problémy.

Perlička na záver. Viete si predstaviť ako by to vyzeralo, ak by dnes pršalo? Bez spŕch?
17.05.2008 - 20:25:16
00
Minuly rok som tam bol a bolo to lepsie, hlavne co sa startu tyka a mam pocit, ze aj obcerstvovacky boli lepsie...ale je zase prava, ze minuly rok tam bolo aj menej ludi.
17.05.2008 - 20:29:36
00
nuz, myslim si ze nema zmysel opakovat uz spominane, taktiez sa pripajam skor k negativnej kritike foristov, nakolko mi z tohto maratonu neostal taky ten pocit , taky .. no ved viete, ked pridete do ciela a ze jeej, hura zvladol som to, zajazdil som si a pod. esteze som stretol mile zname tvare :).. proste to bol chaos, a masaker, ale aj tak beriem ze sa organizator snazil a odviedol kus prace, len asi sam nevedel, ze ake podujatie vlastne chce organizovat.. a mozno sme to nevedeli my, ze do coho ideme :(

len v skratke:

zle: prezentacia (nepriravene nabalene igelitky), socialne zariadenia, start, rozbita trat - miestami naozaj nebezpecna, znacenie, obcerstvovacky

dobre: kulturny program, velky priestor, zabezpecena sucinnost s policiou, vela organizatorov (aj ked neefektivne rozdelenych), tombola, medaile pre vitazov, "osviezujuca" sprcha :)

na margo spominaneho "ospravedlnenia", ze bolo vela pretekarov, citali ste ich stranku ?
"Predpokladaný počet súťažiacich: 700
Predpokladaný počet divákov v cieli: 800"
neviem s akym poctom teda naozaj pocitali....

a taktiez aj mna napadla myslienka, co by robili v pripade dazda... obavam sa ze tych urazov na tych korenoch a kamenoch by bolo naozaj vela..
no drzim palce do buducna , snad si organizator nieco z tych komentarov odnesie :)
17.05.2008 - 20:52:14
00
Sice som nestartovala, ale presla som po trati maratonu do povazskej...a mozem zhodnotit, nielen z pocutia, ale aj na zaklade vlastneho usudku, ze organizacia bola absolutne nezvladnuta....k startu sa ani nevyjadrujem :roll:
napriklad na trati...na mieste ako sa zjazd do Kostelca pretinal s asfaltkou stal chlapik, co hlasil pretekarom, ci mozu prejst, cize ci nejde po ceste auto, prip. nieco ine, aby nedoslo ku kolizii...po chvilke chlapik odisiel a nechal tam cca 6rocne decka, aby to ustrazili :!: :shock: ...coho nasledkom zrejme bola zrazka p.Jankovica s autom (2. v kategorii). Mal stastie, ze on do auta a nie ono do neho...ale aj tak. Absolutne nezodpovedne, nezabezpecne, skoda slov...

Suma sumarum, nelutujem, ze som nesla...ale inak prijemna spolocnost, teda samozrejme hlavne imroman :wink: :oops:
17.05.2008 - 21:05:30
00
bol to moj prvy maraton tak ho skusim zhodnotit. start nic moc, strasne vela ludi po kope, ledva sa to hybalo. znacenie otras, raz som pobludil a vela krat som nevedel kade idem, len som sa pytal pretekarov okolo mna, ci idem stale po modrej. ale musim ich aj pochvalit-gulas bol skvely

Prílohy:

DSC00930.JPG
DSC00930.JPG 287.05 KiB thumb_up0thumb_down

17.05.2008 - 21:15:19
00
Sice som nebol, ale prave na moju ciernu listinu na zaklade vasich dnesnych skusenosti pribudol k Zelenej stope (odporucam precitat aj komentare), na ktorej som tiez nikdy nebol, druhy maraton, ktoreho sa neplanujem nikdy zucastnit. Je tolko dalsich a urcite lepsie organizacne zvladnutych pretekov, ze aj tak si musim vyberat...
17.05.2008 - 21:15:53
00
Sice som nebol, ale prave na moju ciernu listinu na zaklade vasich dnesnych skusenosti pribudol k Zelenej stope (odporucam precitat aj komentare), na ktorej som tiez nikdy nebol, druhy maraton, ktoreho sa neplanujem nikdy zucastnit. Je tolko dalsich a urcite lepsie organizacne zvladnutych pretekov, ze aj tak si musim vyberat...
neviem co mas proti zelenej sstope minuly rok to boll perfektny aj znacenie bolo minuly rok dobre dobre pretek tak neviem co ho odsuidzuju seci ale to ne nic druha vec start absolutna kok mai nas oddelit aspon po 5 minutach ale co uz trat celkom na nic same rigole po lukach to sa neda odpustit sice je to maraton ale co je vela to je vela aspon ze v tombole som adco vytahol tricko kellys a zimna ciapka :?
17.05.2008 - 21:24:43
00
Keby si si najprv precital clanok, ktory som nalinkoval a az potom k tomu nieco napisal... :idea:
17.05.2008 - 21:27:52
00
ja viem co sa stalo a mal som z toho nervy aj ja ale sak nemoze sa to sat vzdy :cry: viem c je to za pretek snp zelena stopa co uz to sa mohlo stat aj inde
17.05.2008 - 21:43:16
00
Tak uz som doma, to bol teda maraton.
Okrem dobrej trate tam nebolo nic dobre...
Organizacia na 4 pismena,
alebo na dve veci...

Fakt skoda toho startu, mozno by to bola
aj prva Päťka :)

Uz sa tesim do Partizanskeho na super trať :)
17.05.2008 - 21:44:54
00
keyboard_arrow_up