caute chcem sa spytat ako prevazate bike autom ?
ja mam strasne male auto ( yaris 2010 ) a dovnutra ho sice dam ale potom uz nezoberiem manzelku a dcerku
je lepsie stresny nosic alebo taky ten za auto ?
ako to riesite vy ?
dik
Presne tak, stale zasnem ked na dialnici vidim robotnikov v aute a na streche 20 kilovy hlinikovy rebrik uchyteny dvoma takymito gumicukmi.
Nechcel by som aby do mna tukli zozadu.
tak ja mám starú rachotinu C-max, kde takýto systém do vnútra na uchytenie vidlice bol už v 2008mom, ale usúdil som, že je to nepraktické, lebo už pri 2 bajkoch by bola preprava oničom a o 3 ani nehovorím...
Čo bolo v poštárke mám tu už aj v praxi. lapaloma
Oba bajky sa mi naozaj nechcelo nosiť ale určite sa zmestia. Tie držiaky sa dajú posúvať doprava/doľava, trochu aj dopredu/dozadu a dajú sa aj natáčať. Takže aj druhý bajk v prípade potreby odveziem.
je to asi o tom, ci ty sluzis autu, abo auto tebe, ja sa nosicom vyhybam zatial ako sa len da a pri 5 clennej rodine, zatial napcham 4 bicykle do kufra aj s batozinou, ale ako zacnu deti presadat na vacsie a vacsie bicykle, tak sa tomu zrejme nevyhnem, abo sa poobzeram po nejakej dodavke... inak nosim v aute stare deky, plachy a to pouzivam proti spine i pripadnemu obuchaniu...
Bolo by zaujimave,vidiet nejake foto z tvojho nalozeneho auta.
Foto asi velmi nepomoze, kedze som to fotil po naskladani, takze je poprekryvane...
Prva foto spominane 4 bic, aj ked to nie je tak pravda, jeden cestak, jeden detsky bic velkost 20 a 2 odrazadla velkost 12, na spodku je badozina so zakomponovanymi odrazadlami, hore bic, ako vidno na foto...
Druha foto, tri cestaky v kufri + kadejake mensie sprostosti, batohy boli priputane na dvoch volnych sedlach v aute...
wau, tie držiaky do kufra - to vidim prvý krat. Zas som žila v inom svete. Ja som bola doteraz rada, ze ma nikto zo zelených nezastavil, lebo niekedy to tam mám dost komplikovane naskladané
Narychlo som nenasiel foto vsetkych 3 bikov, ale mam original Ford system (made by Thule) a v klude tam dam 3 biky, 3 dospelych ludi a batozinu na jedno prenocovanie v kempe
Toto som bol sam - cize aj spanie vedla biku v aute vnutri.
Frfloši katkoTurbi takto to vyzerá v praxi. Všetko pevne drží, nič netancuje, nič sa nikde neotláča, nezavadzia, miesta ešte požehnane. Ustálo to bez pohnutia aj núdzové brzdenie dnes.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.obi.sk/cestovanie-a-transport/gumovy-popruh-s-kovovymi-hakmi-priemer-8-mm-x-60-cm/p/5422084
Nezabudnite, že pružné gumové popruhy nie sú obecne vhodné k zaisteniu ťažkých nákladov v cestnej prevádzke. K zaisteniu je nutné použiť upínacie popruhy!
Toto treba:
https://www.obi.sk/upinacie-a-bezpecnostne-popruhy/lux-upinaci-popruh-so-sponou-2-ks/p/4768834
+ niekedy sa daju pouzit navyse aj pasy zadnych sedadiel.
Nechcel by som aby do mna tukli zozadu.
to je fotka od moutainlovers a auto je peugeot .
to iste sme mali pozicane aj my na test v novembri
moja fotka je opel combo( moje auto) kde uz to mam takto vyriesene .
a vyskusal si uz ?
lapaloma
Oba bajky sa mi naozaj nechcelo nosiť ale určite sa zmestia. Tie držiaky sa dajú posúvať doprava/doľava, trochu aj dopredu/dozadu a dajú sa aj natáčať. Takže aj druhý bajk v prípade potreby odveziem.
Bolo by zaujimave,vidiet nejake foto z tvojho nalozeneho auta.
Prva foto spominane 4 bic, aj ked to nie je tak pravda, jeden cestak, jeden detsky bic velkost 20 a 2 odrazadla velkost 12, na spodku je badozina so zakomponovanymi odrazadlami, hore bic, ako vidno na foto...
Druha foto, tri cestaky v kufri + kadejake mensie sprostosti, batohy boli priputane na dvoch volnych sedlach v aute...
Toto som bol sam - cize aj spanie vedla biku v aute vnutri.