uffff... dnes pri čistení retiazky som konečne zistil, že prečo stále štelujem zadnú prehadzovačku,
raz lanko, raz dorazy, furt čosi rapká, raz v hornej polohe, raz v dolnej a furt dokola...
a tu ho pozriem túto skrutku, ktorá má byť predpokladám napevno pritiahnutá, a ona bola aj 2 mm povolená a celé si to tam chodilo hore dole, jak sa tomu chcelo... sa to asi postupne povoľovalo... cca 600 km odjazdené od novoty
medzitým sa aj v kolese povolila dištančná matka, no proste kým sa človek ide babrať s prehadzovačkou, tak treba všetko skontrolovať, či je správne podoťahované...
taková blbosť, a pritom... no človek sa musí stále učiť...
Ja tiež furt ladím, premazávam, chvíľu dobre, potom zas nie, nakoniec možno do mesiaca od všimnutia problémov ruplo lanko v páke (takže to nebolo možné vizuálne postrehnúť)... Inak, ak si šteloval dorazy, musel si si všimnúť vôľu, či nie?
CTMko predstavilo na FB prve nahlady na KOYUK 2021. Celkom pekne su ale na topku 3.0 uz dali iba 1x11. Super ale je, ze ceny ostanu ako boli tento rok 1-899€ 2-1199€ 3-1399€ (3ka by uz mala mat full GRX800)
Kauza Koyuk pokračuje: bike už mám doma, žiaľ musím ho prepravovať autom (predajňa je mimo mesta a rozobrať (dať z neho kolesá dole) a pri preberaní som sa ponáhľal ďalej, tak som to vo veľkom nekontroloval, aj tak som doma chcel vyčistiť poriadne bike. Žiaľ osadím kolesá a sú nakrivo, nie v línii rámu. Tak tam volám, že kolesá sú osadené nakrivo v ráme. Mám sa stým pohrať trocha. To už mi nedalo, že pevné osky predsa, aké hranie. Píšem priamo do CTM, že žiadne hranie, zaraziť kolesá do drážok ako sadnú a majú byť v jednej línii s rámom. Pýtal som sa aj v mojom domácom servise, kam chodím, povedali mi to isté. Takže ďalšia cesta do servisu. Či sa odstranilo praskanie neviem, bike som nevytiahol von. Bike je v záruke ešte, tak nech to vyriešia, ak nevedia, nech to pošlú do CTM-ka, je mi to jedno.
Kauza Koyuk pokračuje: bike už mám doma, žiaľ musím ho prepravovať autom (predajňa je mimo mesta a rozobrať (dať z neho kolesá dole) a pri preberaní som sa ponáhľal ďalej, tak som to vo veľkom nekontroloval, aj tak som doma chcel vyčistiť poriadne bike. Žiaľ osadím kolesá a sú nakrivo, nie v línii rámu. Tak tam volám, že kolesá sú osadené nakrivo v ráme. Mám sa stým pohrať trocha. To už mi nedalo, že pevné osky predsa, aké hranie. Píšem priamo do CTM, že žiadne hranie, zaraziť kolesá do drážok ako sadnú a majú byť v jednej línii s rámom. Pýtal som sa aj v mojom domácom servise, kam chodím, povedali mi to isté. Takže ďalšia cesta do servisu. Či sa odstranilo praskanie neviem, bike som nevytiahol von. Bike je v záruke ešte, tak nech to vyriešia, ak nevedia, nech to pošlú do CTM-ka, je mi to jedno.
Ak už máš za sebou tretiu uznanu reklamáciu, môžeš odstúpiť od kúpnej zmluvy. Pri tom čo tu čítam si myslím, že si fakt vyfasoval nejaký vadný kus a je to najrozumnejšie riešenie.
flying-dutchman17 v piatok, či v sobotu tam idem, nech to vyriešia. Čo mi hovorili z druhého servisu, kam bežne chodím, tak sú 2 možnosti, buď je krivý rám, kde najlepšie to je skontrolovať, že sa vyskúšajú osadiť iné kolesá, či sú v línii rámu z nejakého bicykla, čo ich má správne v línii, alebo je zle spravený výplet a treba ho spraviť nanovo.
Vrátenie peňazí hrozí vtedy, keď by som 3x reklamoval tú istú vec. Čo sa mne ešte nestalo.
Sám sa prikláňam asi k vráteniu peňazí, žiaľ za to, čo som ho kúpil, už podobný stroj v danej cene s podobnou výbavou nekúpim, už zvyknú byť o cca 200-300€ drahšie.
Ak už máš za sebou tretiu uznanu reklamáciu, môžeš odstúpiť od kúpnej zmluvy. Pri tom čo tu čítam si myslím, že si fakt vyfasoval nejaký vadný kus a je to najrozumnejšie riešenie.
nemôže, to by musel mať uznanú 3x tú istú závadu... potom sa považuje za neopraviteľný výrobok, ak sa nemýlim...
a v tom naše servisy vedia chodiť... skús reklamovať také auto
ale aj tak sa čudujem, to musí byť nejaký pondelkový ranný kus, alebo čo... mne stačilo podoťahovať pár šróbikov a zatiaľ všetko fachčí ako má... musím si zaklepať na drevo ťuk, ťuk, ťuk...
Ono je to trosku inac...Zbierka zakonov hovori o Opakpvanej zavade, nikde sa ale nepise kolko krat sa to ma opakovat. To je len tak zdomacnele ze 3x, no aj SOI to ma ako nepisane pravidlo ze 3x
Ahoj,Jano1987 budem sa opakovat ale skus ho vyreklamovat.Mne po troch zavadach boli vratene peniaze.Budes potrebovat napisat k biku sprievodny list nieco v tom zmysle ze si stratil doveru v zakupeny vyrobok,nemozes ho uzivat v plnom rozsahu a pod.Drzim palce.
Ahoj,Jano1987 budem sa opakovat ale skus ho vyreklamovat.Mne po troch zavadach boli vratene peniaze.Budes potrebovat napisat k biku sprievodny list nieco v tom zmysle ze si stratil doveru v zakupeny vyrobok,nemozes ho uzivat v plnom rozsahu a pod.Drzim palce.
Jano1987Suhlasim ja by som to asi riesil rovnako. S podobnou reklamaciou uz mam skusenost aj ked neslo o cyklo vec. Po mesiaci sa mi vratila vec s rovnakou zavadov a po spisani 2. reklamacie som doplnil aj staznost na kvalitu vyrobku a do 2tyzdnov mi prislo vyjadrenie, ze sa mi ospravedlnuju a vracaju peniaze. Tebe uz to taha na 3.reklamaciu a z funkcneho hladiska biku dost zavazne veci, ktore zamedzuju bezpecnemu vyuzivaniu.
Mám papier, že som 2x už reklamoval prednú brzdu kvôli problémom. Teraz večer, keď som sa na to poriadne zase pozrel, tak predný kotúč je krivo vzhľadom na os... V každom prípade, idem tam v piatok, či v sobotu a budem to riešiť. Uvidím čo sa mi podarí vybaviť.
V prípade vrátenia peňazí by sa mi hodila rada, čo kúpiť ako náhradu. Aj keď už asi bude všetko vypredané.
Straka uz je, bol to dobry bike. Pri hladani Soot 50 som nasiel Kross Esker 6.0 2020. Zobral som M ko, som v strede tabulkovej velkosti.
Ak by niekto zhanal gravel, v CZ je toho este dost a za zaujimave ceny. Soot 50 bol tusim za 1100-1200e.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
raz lanko, raz dorazy, furt čosi rapká, raz v hornej polohe, raz v dolnej a furt dokola...
a tu ho pozriem túto skrutku, ktorá má byť predpokladám napevno pritiahnutá, a ona bola aj 2 mm povolená a celé si to tam chodilo hore dole, jak sa tomu chcelo... sa to asi postupne povoľovalo... cca 600 km odjazdené od novoty
medzitým sa aj v kolese povolila dištančná matka, no proste kým sa človek ide babrať s prehadzovačkou, tak treba všetko skontrolovať, či je správne podoťahované...
taková blbosť, a pritom... no človek sa musí stále učiť...
Ja tiež furt ladím, premazávam, chvíľu dobre, potom zas nie, nakoniec možno do mesiaca od všimnutia problémov ruplo lanko v páke (takže to nebolo možné vizuálne postrehnúť)... Inak, ak si šteloval dorazy, musel si si všimnúť vôľu, či nie?
a teraz ako som išiel čistiť, pozerám, že to už chodí hore dole nejako moc... že to tak asi nemá byť...
Vrátenie peňazí hrozí vtedy, keď by som 3x reklamoval tú istú vec. Čo sa mne ešte nestalo.
Sám sa prikláňam asi k vráteniu peňazí, žiaľ za to, čo som ho kúpil, už podobný stroj v danej cene s podobnou výbavou nekúpim, už zvyknú byť o cca 200-300€ drahšie.
nemôže, to by musel mať uznanú 3x tú istú závadu... potom sa považuje za neopraviteľný výrobok, ak sa nemýlim...
a v tom naše servisy vedia chodiť... skús reklamovať také auto
ale aj tak sa čudujem, to musí byť nejaký pondelkový ranný kus, alebo čo... mne stačilo podoťahovať pár šróbikov a zatiaľ všetko fachčí ako má... musím si zaklepať na drevo ťuk, ťuk, ťuk...
Jano1987Suhlasim ja by som to asi riesil rovnako. S podobnou reklamaciou uz mam skusenost aj ked neslo o cyklo vec. Po mesiaci sa mi vratila vec s rovnakou zavadov a po spisani 2. reklamacie som doplnil aj staznost na kvalitu vyrobku a do 2tyzdnov mi prislo vyjadrenie, ze sa mi ospravedlnuju a vracaju peniaze. Tebe uz to taha na 3.reklamaciu a z funkcneho hladiska biku dost zavazne veci, ktore zamedzuju bezpecnemu vyuzivaniu.
To su nove Gravel VanRysel pre sezonu 2021. urobili asi nove karbonove ramy z ich cestakov a osadili GRX. https://www.youtube.com/watch?v=URAO54zl-mQ&ab_channel=DECATHLONCYCLE
V prípade vrátenia peňazí by sa mi hodila rada, čo kúpiť ako náhradu. Aj keď už asi bude všetko vypredané.
Ak by niekto zhanal gravel, v CZ je toho este dost a za zaujimave ceny. Soot 50 bol tusim za 1100-1200e.