Prišla zmena v podobe plášťov vpredu Assegai vzadu Dissectro maximálna spokojnosť odporúčam. Plus vnutri cushcore. Skoro po polroku užívania si nemôžem sťažovať 🙏🏼
Sedlovku by som vymenil za 210mm OneUp a tie polepy na FOXe by mi vadili, by som vymenil za strieborné alebo fialové. Inak super..
OneUp je downgrade z 9point8 a 9point8 ma 200mm - nezmesti sa do sedlovej trubky.
A okrem toho to ma dalsiu vyhodu - mam to za co zavesit na work stand a nemusim ublizovat ramu.
Kupila som dva ine odtiene fialovych fox na vidlicu, oba stoja za 💩 a vobec sa nezhoduju s Hope fialovou. Bohuzial Slik momentalne nefunguje (ak niekedu bude) - ak mas nejake ine napady co skusit tak sem s nimi
Tento Španiel mi už rok robi sparinga... Po 2rokoch iba na cestaku je to príjemná zmena.
Nx eagla som zodral a po roku vymenil za nove xt, doprial som aj novy set kolies so suncycle obute na vittoria barzo/mezcal. aktuálne komplet s pedálmi a zvyšnou bižutériou lahko nad 10kg
OneUp je downgrade z 9point8 a 9point8 ma 200mm - nezmesti sa do sedlovej trubky.
A okrem toho to ma dalsiu vyhodu - mam to za co zavesit na work stand a nemusim ublizovat ramu.
Kupila som dva ine odtiene fialovych fox na vidlicu, oba stoja za ? a vobec sa nezhoduju s Hope fialovou. Bohuzial Slik momentalne nefunguje (ak niekedu bude) - ak mas nejake ine napady co skusit tak sem s nimi
[quote="@1653988"]OneUp je downgrade z 9point8 a 9point8 ma 200mm - nezmesti sa do sedlovej trubky.
Ahoj Rhea,
odkiaľ si pls kupovala tú sedlovku ? A ako si spokojná ? Ja si pôjdem tiež do 9.8 ale offset..
ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
* Pässilä Bicycles - Rämäkkä - 63HA Titanium
* Fox 36 (2021 grip2)
* Custom edition Hope E4 brzdy * Kazeta Garbaruk.
* Pässilä Bicycles - Rämäkkä - 63HA Titanium
* Fox 36 (2021 grip2)
* Custom edition Hope E4 brzdy * Kazeta Garbaruk.
vymenim za hunta - okamzite, zn. fialova mi vobec neprekaza
(ale pyta si to fialove polepy na vidlu)
Kupila som dva ine odtiene fialovych fox na vidlicu, oba stoja za 💩 a vobec sa nezhoduju s Hope fialovou. Bohuzial Slik momentalne nefunguje (ak niekedu bude) - ak mas nejake ine napady co skusit tak sem s nimi
yup, inak to trci ako kliniec. Fotim vzdy so sedlom v urovni riadidiel, osobne si myslim ze je to lepsie ako uplne vonku ci uplne vnutri :]
yup, a na facebooku si to tiez odnieslo uspech
https://www.facebook.com/groups/GMBNCommunity/permalink/1236099436772145/
Nx eagla som zodral a po roku vymenil za nove xt, doprial som aj novy set kolies so suncycle obute na vittoria barzo/mezcal. aktuálne komplet s pedálmi a zvyšnou bižutériou lahko nad 10kg
Kupila som dva ine odtiene fialovych fox na vidlicu, oba stoja za ? a vobec sa nezhoduju s Hope fialovou. Bohuzial Slik momentalne nefunguje (ak niekedu bude) - ak mas nejake ine napady co skusit tak sem s nimi
polep vidlice na zakazku?
Ahoj Rhea,
odkiaľ si pls kupovala tú sedlovku ? A ako si spokojná ? Ja si pôjdem tiež do 9.8 ale offset..
ďakujem