No... 38/11 prevod pri kadencii 90 za minútu a obvode kolesa cca 2 m dáva priemernú rýchlost slušných 37 km.h... to asi bude stačiť... Jasné dole kopcom bude ťažší prevod chýbať, ale inak...
Je to ekvivalent 48/13 prevodu čo je druhé najťažšie kolečko, čiže o posledné akokeby prídeš... Toť vsjo
Zavádzaš... 48/13 nie je ekvivalentom 38/11. Pre 38/11 je pri 48 zubovom prevodníku 14 zubový pastorok. Rozdiel prevodového pomeru 38/11 a 48/13 je skoro 8%, čo je hodne.
Tuto sa to da pekne vyratat vsetko, ale ja napr na tribane rc100 ked idem 44+14 tak ledva taham a ked fuka do tvare tak nehrozi ani ten.. 44+12 je po rovine scifi, to len dole kopcom...
peniakfoto S dusickami okolo 2 barov na 90kg? Si si koledoval😁 Neviem kolko vozim, skratka nejak pocitovo a podla skusenosti🙈 Ale isto zalezi od hmotnosti, typu a rozmeru pneu, ci su duse/bezduse, povrchu, osobnych preferencii, tazko sa riadit inymi🙂
Ja som pomaly, skor vysokootackovy, nemam rad velke skoky medzi prevodmi a obcas sa mi zachce liezt na skarede miesta. Takze na gravel su v plane prevodniky 42-28 ?
S hrotmi tak ako pise lietajúci Holandan. Na biku som len videl, vnutri, Štrbské pleso, december,hotel Toliar, netusim, ci personál, host alebo nebodaj na pozicanie. Kto neveri, nrch tam bezi - v ramci okresu, samozrejme
S hrotmi tak ako pise lietajúci Holandan. Na biku som len videl, vnutri, Štrbské pleso, december,hotel Toliar, netusim, ci personál, host alebo nebodaj na pozicanie. Kto neveri, nrch tam bezi - v ramci okresu, samozrejme
To je sranda, tuto kto nemá pneumatiky s hrotmi, tak je pomaly za blázna ?
Wow, 52cm, to uz je riadna sirka - dufam, ze si vysoky, lebo inak to budes mat ako kormidlo na plachetnici. Ja mam na mojom CX biku 42cm, ale zas ja nenosim tasky - takze ti rozumiem, ak chces nieco vacsie.
maju zjavne len par kusov vyrobenych, tak to teraz budu testovat dobrovolnici v okoli Zlina.. predpokladam, ze sa k nam obycajnym ludom dostanu az neskor:) - btw: ocakavana cena 999,- CZK
a aby som dodal, ocakavaju ze sa budu robit plaste nie len 40, ale aj 36 a 33 (asi thundero a speedero)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to ekvivalent 48/13 prevodu čo je druhé najťažšie kolečko, čiže o posledné akokeby prídeš... Toť vsjo
Zavádzaš... 48/13 nie je ekvivalentom 38/11. Pre 38/11 je pri 48 zubovom prevodníku 14 zubový pastorok. Rozdiel prevodového pomeru 38/11 a 48/13 je skoro 8%, čo je hodne.
Tuto sa to da pekne vyratat vsetko, ale ja napr na tribane rc100 ked idem 44+14 tak ledva taham a ked fuka do tvare tak nehrozi ani ten.. 44+12 je po rovine scifi, to len dole kopcom...
Dobre tak viem, ze som dobre ked idem nad 3 bary.
To je sranda, tuto kto nemá pneumatiky s hrotmi, tak je pomaly za blázna ?
Teraz mam 440mm co boli od vyroby a je to take no kus uzsie ako by som chcel(mam kellys soot L) jednak tam nedam tasku na riadidla a druhak pri slapani do kopca ten uchop je proste na uzko. Povodne som chcel kupi 460mm ale ked som uvidel tieto 520mm tak sa mi to pozdava viacej
Ritchey Comp VentureMax XL riadidlá, Ø-31.8 mm/520 mm
119 €
MOC 127 €Teraz mam 440mm co boli od vyroby a je to take no kus uzsie ako by som chcel(mam kellys soot L) jednak tam nedam tasku na riadidla a druhak pri slapani do kopca ten uchop je proste na uzko. Povodne som chcel kupi 460mm ale ked som uvidel tieto 520mm tak sa mi to pozdava viacej
Wow, 52cm, to uz je riadna sirka - dufam, ze si vysoky, lebo inak to budes mat ako kormidlo na plachetnici. Ja mam na mojom CX biku 42cm, ale zas ja nenosim tasky - takze ti rozumiem, ak chces nieco vacsie.
Ritchey Comp VentureMax XL riadidlá, Ø-31.8 mm/520 mm
119 €
MOC 127 €V spodnom uchope je ako bonus predstavec v hube
To je co zac? Ani Google mi to nenajde
a aby som dodal, ocakavaju ze sa budu robit plaste nie len 40, ale aj 36 a 33 (asi thundero a speedero)
https://www.mtb-news.de/news/neues-bombtrack-hook-ext-ti-2021-exclusives-titan-gravel-bike-rahmenset/