Caute,
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
Odkial to kupujes? Mozes sa este predajcu opytat ci by ti nemohol poskytnut ID
Ak ti ale tak velmi zalezi na zamykani z riaditok tak hladaj len taku verziu. Je tam asi vacsia pravdepodobnost ze nebude v akciovej cene ale nebudes musiet nic riesit.
Osobne mam zamykanie na nohe a vyhovuje mi to tak viac. Predtym som mal Rebu z push-unlock a stale to drhlo a nefungovalo to poriadne
Pozeral som tie nakresy este raz a moze byt ze od 2018 vsetky modely su z U-Cap a staci ti len ten kit.
Ak Slovkolex pisal ze to staci tak by som im veril. Predsalen maju nejake tie skusenosti ako autorizovany distributor pre FOX
dal som dalsiu rozborku zborku a tentokrát som to zložil so zasunutymi tiahlami tak ako to je popísané v servisnej príručke [ inak je to taký detail, ktorý podľa mňa mnohí prehliadnu ] ... gufero už nevystreluje, takže dikec ...
ešte jednu vec by som potreboval osvetliť, a to že ako je pri týchto vidliciach riešený transfer medzi + a - komorou ... v Rebe ktoru už poznám je vo vnútornej nohe transfer port, tu som ale nič podobné v tom vnútornom puzdre ktoré tvorí plast vzduchovej komory nenasiel ....
Recon a niektore dalsie, skor lacnejsie vidlice od RS, to maju riesene tak, ze na vrchu piestu je malicky otvor, pod nim je wave washer a pod nim akoby podlozka. Pri top-oute sa podlozka oprie o bumper, pruzinka sa stlaci, podlozka sa posunie a to umozni prevod vzduchu medzi komorami.
Video tu (po rusky): https://youtu.be/i3nT6lgTffE?t=1481
nemate tu niekto skusenost s tlmicom SR SUNTOUR TRIAIR 3CR? Ide o identicky tlmic s DVO Topaz T3, akurát Suntour ma IFP namiesto bladderu. Zaujima ma hlavne ci tam je nejaky velky rozdiel a ako je na tom s chodom, citlivostou. https://www.srsuntour.us/products/tri-air-rear-shock
Chcel by som sa spýtať možno mi budete vedieť niekto poradiť. Mám taký problém pri mojom tlmiči RS Monarch RT3, že ovládanie lock outu ide strašne tuho a taktiež rebound nastavovanie ide veľmi z tuha. To prepísanie medzi Open, Lock, Pedal je take až zasekane ako keby cez niečo to poriadne drhlo. Proste musím použiť dosť veľa sily. Neviete niekto čím to môže byť ? Tlmič je z bazára.
Zdravím bikeri.
Mal by som na vás jednu otázku.
Mám Rock Shox Yari 2017 160 mm Solo Air
Ale upgrade kitom už je Debon Air.
Planujem servis. A chcel by som sa informovať že koľko a aký olej dať vidlice.
za odpovede veľmi pekne ďakujem.
Ahojte,
mam taky zvlastny problem,
robil som si servis spodnych noh na mojej vidle rockshox silver recon TK 100mm
Po precisteni som ju naspat zmontoval, dotlakoval na povodny tlak co som tam mal pred servisom.
A som si vsimol, ze zrazu ma ta vidla vacsi zdvyh, konkretne som tam nameral 108mm.
Stalo sa vam niekedy nieco podobne? Sadne si to casom alebo je niekde problem?
Pri rozobrati som vymenil tesnenia a penove kruzky (tie som napustil olejom), vsetko precistil. nasadil naspat, zospodu doplnil 15wt olej (objem podla manualu). Nasroboval som naspat tie spodne skrutky a dal tam tu packu na nastavenie odskoku. Dotlakoval na 110psi.
Vidla nadalej pruzi, lockout funguje, len tam mam skoro 11cm zdvyhu namiesto povodnych 10tich.
Nie ze by mi ten extra centimeter nejako prekazal, len sa bojim aby sa ta vidla nepokazila lebo som na nieco pri servise zabudol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak ti ale tak velmi zalezi na zamykani z riaditok tak hladaj len taku verziu. Je tam asi vacsia pravdepodobnost ze nebude v akciovej cene ale nebudes musiet nic riesit.
Osobne mam zamykanie na nohe a vyhovuje mi to tak viac. Predtym som mal Rebu z push-unlock a stale to drhlo a nefungovalo to poriadne
Ak Slovkolex pisal ze to staci tak by som im veril. Predsalen maju nejake tie skusenosti ako autorizovany distributor pre FOX
ešte jednu vec by som potreboval osvetliť, a to že ako je pri týchto vidliciach riešený transfer medzi + a - komorou ... v Rebe ktoru už poznám je vo vnútornej nohe transfer port, tu som ale nič podobné v tom vnútornom puzdre ktoré tvorí plast vzduchovej komory nenasiel ....
Recon a niektore dalsie, skor lacnejsie vidlice od RS, to maju riesene tak, ze na vrchu piestu je malicky otvor, pod nim je wave washer a pod nim akoby podlozka. Pri top-oute sa podlozka oprie o bumper, pruzinka sa stlaci, podlozka sa posunie a to umozni prevod vzduchu medzi komorami.
Video tu (po rusky):
https://youtu.be/i3nT6lgTffE?t=1481
nemate tu niekto skusenost s tlmicom SR SUNTOUR TRIAIR 3CR? Ide o identicky tlmic s DVO Topaz T3, akurát Suntour ma IFP namiesto bladderu. Zaujima ma hlavne ci tam je nejaky velky rozdiel a ako je na tom s chodom, citlivostou.
https://www.srsuntour.us/products/tri-air-rear-shock
Mal by som na vás jednu otázku.
Mám Rock Shox Yari 2017 160 mm Solo Air
Ale upgrade kitom už je Debon Air.
Planujem servis. A chcel by som sa informovať že koľko a aký olej dať vidlice.
za odpovede veľmi pekne ďakujem.
mam taky zvlastny problem,
robil som si servis spodnych noh na mojej vidle rockshox silver recon TK 100mm
Po precisteni som ju naspat zmontoval, dotlakoval na povodny tlak co som tam mal pred servisom.
A som si vsimol, ze zrazu ma ta vidla vacsi zdvyh, konkretne som tam nameral 108mm.
Stalo sa vam niekedy nieco podobne? Sadne si to casom alebo je niekde problem?
Pri rozobrati som vymenil tesnenia a penove kruzky (tie som napustil olejom), vsetko precistil. nasadil naspat, zospodu doplnil 15wt olej (objem podla manualu). Nasroboval som naspat tie spodne skrutky a dal tam tu packu na nastavenie odskoku. Dotlakoval na 110psi.
Vidla nadalej pruzi, lockout funguje, len tam mam skoro 11cm zdvyhu namiesto povodnych 10tich.
Nie ze by mi ten extra centimeter nejako prekazal, len sa bojim aby sa ta vidla nepokazila lebo som na nieco pri servise zabudol.