Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
Teraz, keď to riešim a uvedomujem si to, tak na potvoru idem buď cez spodok stránky alebo ak som na vrchu tak si akosi dávam viac pozor ... no nič, asi to netreba riešiť, nakoniec aj tak by ste pole pre mouseover nezmenšili kvôli mne, keď tak o tom rozmýšľam
astro, tu sipku na scrollovanie nahor vratime
astro, co sa tyka pouzivatelskeho profilu. Ten je vo fronte na redizajn a bude sa prerabat, preto nejake zasahy a zmeny tam teraz robit nebudeme. Tie zalozky v bicykloch z jquery ui su zabuggovane, ale ked to tak vydrzalo mnoho rokov, snad to este cosi vydrzi.
astro, tu sipku na scrollovanie nahor vratime
Aj ja ďakujem. Stačí aj tak keď bude.
napr. klik na "krok späť" ma raz z bazáru vyhodí úplne a inokedy sa vráti o úroveň vyššie, doteraz som neprišiel na to podľa akej logiky (je pravda, že som to ani neskúmal)
ďalšia vec si fotky v bazáre, kliknem na fotku, chcem si priblížiť detail, vtedy ma drbne na ďalšiu fotku, čo je v tom inzeráte, sem robím niečo zle ja, ale predtým to fungovalo ok
napr. klik na "krok späť" ma raz z bazáru vyhodí úplne a inokedy sa vráti o úroveň vyššie, doteraz som neprišiel na to podľa akej logiky (je pravda, že som to ani neskúmal)
ďalšia vec si fotky v bazáre, kliknem na fotku, chcem si priblížiť detail, vtedy ma drbne na ďalšiu fotku, čo je v tom inzeráte, sem robím niečo zle ja, ale predtým to fungovalo ok
Ked si chcete priblizit fotku v Bazare,tak vlavo hore je sipka.Po starom to uz nefunguje.Vo fore a v shope vsak ano.
Co sa tyka fotiek, novy lightbox v bazari (ktory bude skor ci neskor aj v inych castiach webu) reaguje na swipe left / swipe right na mobile. Tzn. ze ak potiahnete prstom doprava/dolava, nacita sa dalsia/predosla fotka. Ak chcete fotku prizoomovat, treba kliknut na ikonku v lavom hornom rohu. Potom sa mozete po prizoomovanej fotke hybat bez toho, aby sa prepla na dalsiu fotku.